Saccsiv's pe bloc

Test GameStation: Ţi-ai vinde sufletul pentru jocuri ?

Posted in jocuri, vînd suflete by saccsiv on Aprilie 19, 2010

Răspunde sincer la această întrebare: citesti scrisul cu litere mici atunci când cumpăraţi jocuri de pe internet?

GheimSteişăn, gigantul in vanzari cu amănuntul, a decis să testeze acest lucru şi introduce o clauză noua în termenii şi condiţiile de vanzare, la începutul acestei luni, care le acorda lor drepturile legale asupra sufletelor nemuritoare a miilor de clienţi online. Mai jos este, în cel mai întunecat jargon legal, textul cu care au ajuns asa de departe cu acest act atroce:

“Prin plasarea unei comenzi, prin intermediul acestui site Web în prima zi a lunii a patra a anului 2010 Anno Domini (adică dupa Hristos, dacă nu cunoaşte cineva graiul latin),  sunteţi de acord să ne acordaţi o optiune netransferabila, pentru acum şi pentru totdeauna, sufletul tău nemuritor. Daca dorim sa ne exercitam această opţiune, sunteţi de acord să va predati sufletul nemuritor, şi orice altă menţiune ati face pentru el, în termen de 5 (cinci) zile lucrătoare de la primirea notificării scrise de la gamestation.co.uk sau de unul dintre protejaţii săi autorizati corespunzător”.

Clauza diabolica a GheimSteişăn specifica că acestia ar putea servi o astfel de notificare în “litere de foc de sase picioare”, dar de asemenea, ofera clienţilor o opţiune de a refuza, răsplătindu-i cu un voucher de 5 lire sterline in caz ca doresc acest lucru.

Din păcate, aproape nimeni nu a observat clauza, nemaivorbind de bonusul substanţial pentru indicarea glumei. Mai mult decat aceasta, faptul că a trecut mai mult sau mai puţin neobservata ridică o problemă importantă – prea puţini oameni citesc, de fapt, scrisul cu litere mici atunci când fac cumpărături online.

Potrivit cu GheimSteişăn, aproximativ 7.500 de clienti au semnat, fara de grija, vanzarea sufletelor lor, doar intr-o zi. Ai fost unul dintre ei …?
Comentariu saccsiv:

Pentru a evita să ne vindem sufletul satanei, noi trebuie să piratăm toate jocurile, am dedus asta printr-un simplu calcul matematic unde X este cumpărătorul iar Y este jocul şi…

X cumpără Y  =  X îşi vinde sufletul

X nu cumpără Y  = X nu-şi vinde sufletul

Din aceste două ecuaţii rezultă că-i musai să piratăm jocuri.

Anunțuri

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. S.R.I. said, on Aprilie 19, 2010 at 7:19 pm

  muistule o sa te omor nu scapi de noi
  o sa zic pe toate blogurile sa-ti dea reclamatii si sa-ti stearga blogul

  • gil said, on Aprilie 21, 2010 at 7:51 am

   sri stule ai uitat de Dumnezeu!poate mori tu azi si nu mai apuci sa realizezi planurile tale

   • ariveronica said, on Aprilie 21, 2010 at 10:28 am

    chestia cu sri ul e acoperirea ca de fapt e muist ca ce zice la altii aia si face =))ce tie si cu fanaticii astia ai idolului saccsiv.mi sar face mila de ei ,da nu se mai gaseste.oricum e clar ca nus de la gura humorului nici pe departe…
    stii care ar fi culmea smereniei pe net?sa recunoasca saccsiv si cu ucenicii ca blocu e adevarat si ca la trezit de pe drumul de imormintare unde ca aproape lau ingropat cu flori…ha!ha!ha!

 2. FSB-GRU said, on Aprilie 22, 2010 at 3:20 pm

  Mda…Saccsiv,cand o sa intelegi ca iarba e verde,apa e uda?…atunci neaparat sa vii sa ne spui si noua,sa nu cumva sa vina apocalipsa si antihristul iar noi sa genganim pe internet,altfel ce ne-am face fara geniul tau patrunzator?
  Ai inteles,sa dai raportul,ca un activist fruntas ce esti.

  P.S. Asta e un ordin…de la un ofiter acoperit GRU!

 3. FSB-GRU said, on Aprilie 22, 2010 at 3:21 pm

  Era sa uit…

  Ordinul se executa,nu se discuta!

 4. ariveronica said, on Aprilie 26, 2010 at 7:03 am

  LUI ADMN
  dal la ghena pe anti asta de mai sus(fara sapun) ca maninca cacat despre adevar…

 5. LetaaL said, on Aprilie 26, 2010 at 9:21 am

  Asta e invatatura crestina sa ironizezi, si sa iti bati joc in cuvinte sau in fapte de un seaman? Ma indoiesc de asta , Dumnezeu va avea El grija si va da fiecaruia dupa fapta si dupa cuget, puteti tine 5 catralioane de canoane, daca sufletul vii pustiu, se lipesc ca ghebosul de gard.

  • ariveronica said, on Aprilie 26, 2010 at 10:16 am

   nu poate nimeni sasi bata joc de un crestin adevarat, decit numa de unii indoiti ca tine.tu ia si tine doar citeva canoane alea care iti plac tie mai mult =))ca de restu au grija dracii de la burtica sati mentina echilibru. cei aia suflet pustiu traduceti ca nu e canonic =))poate la inima te referi fraiere.cind te lipesti de gard data viitoare sa ne anunti sa ne uitam si noi de pe bloc ca nam mai vazut asa ceva=))

 6. Letaal said, on Aprilie 26, 2010 at 10:05 am

  Vedeti ce nick name crestin mi am pus , 5 catralioane de canoane nu o sa l scape pe saccsiv de mania societatii , cand se va afla ce infractor lupta impotriva sistemului .


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: