Saccsiv's pe bloc

Cum trebuie să acţioneze un creştin în timpul viitorului RĂZBOI MONDIAL

Posted in APOCALIPSA, avion cu motor, Răspuns la cititori by saccsiv on Aprilie 30, 2010

Chiar am încercat să scriu „viitorului al treilea război mondial”  dar nu am putut că mă zgîria pe creier. Se pare că eu nu posed inteligenţa lu Sacsiv pt a formula o asemenea propoziţie.

Nu o să mai copiez toate întrebările şi citatele penibile că nu mai are rost, în schimb o să public nişte informaţii vitale despre cum să vă comportaţi în vremea războilui.

Dragi voinici priviţi schema explicativă:

Cînd vedeţi avionul F-117 luaţi repede lopata şi loviţi în punctele  indicate în schema A şi B.  Astfel se poate provoca scăderea performanţelor avionului şi chiar doborîrea.

Pentru a distruge complet avionul trebuie să aruncaţi cu lopata pietricele în punctele indicate în schema C.  Mai jos avem descrierea unei lopeţi, şi o poză cu avionul inamic ca să puteţi să-l identificaţi.

***__].-‘|’-.[__***

Acum să trecem şi la treburi mai serioase, mm.Răzvan sau cum te chiamă să şti că nu aşa se vorbeşte cu o femeie. Înţeleg că nu-ţi convine cînd idolul tău sacsiv e supărat, dar prea întreci măsura.   Dacă chiar crezi că greşeşte atunci poţi să te rogi pentru sufletul dînsei, dar tu doar o înjuri şi o ameninţi că spui la tot internetu despre ea. Mult succes în continuare, şi dacă simţi că te deranjează atunci te rog să nu mai citeşti nimic pe aici.

Iar despre jivina satanistă a cărei viaţă e transcrisă la „despre mine”, înţeleg că te-ai supărat, dar să şti că eşti prost şi degeaba cauţi acum din tot sufleţelul tău murdar să te răzbuni, poate îţi reverşi asupra mea toate frustrările tale de absolvent teolog care nu-i în stare să fraierească oamenii să meargă la secta lui duminica.  Cruciada ta împotriva Bisericii celei Adevărate a lui Hristos, se socoteşte a fi un păcat foarte mare, la un loc cu inkizitorii vaticano-luterani o să stai în iad.  Mai bine rămîneai roker satanist că aşa cu institutele teologice şi cu prostiile tale ce le grăieşti acum mai rău te afunzi în iad.

Anunțuri

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. antiignorantul.pe.pustiu said, on Aprilie 30, 2010 at 6:25 pm

  Sa.fugim.in.padure.e.singura.optiune.saccsiv.si.razboi.intru.pamant.organizeaza.plecari.organizate.a.cuplurilor.gay.catre.padurile.dese.si.virgine.din.brazilia.si.alaska.atentie.locuri.limitate.

  • ariveronica said, on Mai 1, 2010 at 11:36 am

   ….atentie.crocodili.hraniti.codex,alimentaris.frig,cancerogen,bisericuti&bisericoaie.ioc,luminari.rugaciunea.ceo.fi,aia….

 2. gil said, on Mai 1, 2010 at 4:29 pm

  auzim numa de extraterestrii care fac sex cu femei,dar extraterestrele nu vor sa vina si pe la baieti? adica sant cam rau cu drepturile omului!! sau sant homosexuali extraterestrii astia? sau nu au sex? sau cum e cu inmultirea?? o fac prin telepatie? nu ca am vazut ca le a violat pe femei!! nu au putere femeile extraterestre sa violeze pe barbati? sa isi aleaga barbati mai putin musculosi??? mai ce e si cu sexul spatial!!!

 3. antiignorantul.pe.pustiu said, on Mai 1, 2010 at 5:40 pm

  @ariveronica : excelent.ai.prins.ideea.sa.nu.uitam.de.zaharurile.diabetice.si.puterea.magiei.negre.asupra.gandurilor.tacute.

  • ariveronica said, on Mai 1, 2010 at 7:47 pm

   carevasazica sint idioata =))corectie-imputerea,magiei.vezi,pisica,saccsiv,care consuma,aspartam.

 4. uncrestinortodox2 said, on Mai 2, 2010 at 11:54 am

  Trasneasca-va Dumnezeu de smintiti si satanisti , arda focul iadului si smoala cea incinsa , sa dea Domnul sa treceti prin toate chinurile mentionate in Infernul lui Dante , pentru hula ce i-o aduceti fratelui Saccsiv . Scuip pe voi .

  • ariveronica said, on Mai 2, 2010 at 8:43 pm

   :)) =)) Cel mai tare comentariu pe care il asteptam de la fratia & saccsiv, neati facut sa ne dam cu sania pe scarile blocului de atita ris,acum avem proba ca sinteti idolatri sil aveti pe saccsiv drept dumnezeu, ca NU POATE FI HULIT DECIT NUMAI DUMNEZEU.cu infernul lui dante ne racorim la subtiori, noi avem credinta ca exista iad unde merg toti scuipaciosii care umbla cu subleru la ei pentru masuratori, :))ai toate sansele sa te faca saccsiv mucenic daca scuipi in sus la noi pe terasa si nimeresti vre un trecator care sa te strice de bataie din prea multa dragoste cumparata de pe blogurile voastre.asteptam cu nerabdare,invierea mortilor si viata veacului ce va sa vie,trasnirea smintitilor si satanistilor si focul,smoala,si chinurile lui saccsiv dumnezeul vostru sa vi se dea si voua pe masura cu care va masurati singuri cu faptele voastre de dragoste draconica, unorcrestiniortodoxicu2lapurtare,,,SCUI!-PA!-CIO!-SII! Luavar muma padurii si cuvioasa pustiei!=))

   • boddyca said, on Mai 12, 2010 at 5:44 pm

    tu nu te-ai prins ca era un comentariu fake? :)) pff

    • ariveronica said, on Mai 12, 2010 at 11:06 pm

     daca tu teai prins tinete bine sa nu cazi in vreo groapa sau prapastie de cacat ca saccsiv blog.eu prind in cuvint pe oricine cind vreau si cum vreau,asa ca invatativa sa va rugati si facetiva catehismu ca sa fiti pregatiti:))


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: