Saccsiv's pe bloc

antihriştii cred că saccsiv e mesia

Posted in APOCALIPSA, Răspuns la cititori by saccsiv on Mai 2, 2010

Satanistul absolvent de institute teologice  (cel despre care am scris la „despre mine”) a scris următoarele slove dulci ca mierea:

Trasneasca-va Dumnezeu de smintiti si satanisti , arda focul iadului si smoala cea incinsa , sa dea Domnul sa treceti prin toate chinurile mentionate in Infernul lui Dante , pentru hula ce i-o aduceti fratelui Saccsiv . Scuip pe voi .

DA, să dea Dumnezeu să primesc tot ce ai scris tu în comentariul de mai sus, nu-mi e frică nici de spaimele nopţii, nici de săgeata în zbor, nici de cele pămînteşti, nici de cele ce vor fi,  căci cînd crezi în Iisus Hristos şi asculţi întocmai ce au zis Sfinţii Lui, şi de Sfînta noastră Tradiţie Pravoslavnică, nu ai de ce să te temi.

Eu ştiu ce mă aşteaptă, însă tu care pentru bunătăţile lumii acestea ai călcat Hotărîrile Sfintelor Sinoade Ecumenice, dar şi pentru lupta ta împotriva lui Hristos, a Maicii Domnului şi a Sfintei Biserici, pentru asta vei arde ereticule.

Pentru că l-am jignit pe kurva de saccsiv te superi ?  dar noi cum să nu ne supărăm cînd îi huleşti pe Sfinţi şi grăieşti împotriva Duhului Sfînt ?  Trebuia să rămîi la rokul tău cîine ce eşti.


Anunțuri

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. gil said, on Mai 3, 2010 at 6:49 am

  stirile lui saccsiv impreuna cu modul de perceptie al lor fac un amestec:letal! adica:stirile sant noi,sant acele stiri de care are nevoie omul ca sa stie in ce lume traieste,dar cei de pe nou avand o gandire zidita de incalcarea legilor dumnezeiesti inteleg aiurea aceste stiri!! sa vedem exeplul de azi cu ultima stire ,ca peste o zi incepe consiliul mondial al bisericilor la care este trimis si un reprezentant al bor. toti cei de pe nou-uitativa la comentarii-se vad ca fiind in alta barca decat bor !! ei se vad antiecumenisti,ei care prin legile bor si prin apartenenta la bor sant conducatori ai ecumenismului,se vad pe ei ca fiind intr o biserica curat ,dreapta,antiecumenista…!!!! cum sa nu se supere pe noi si sa nu ne taie comentariile acesti ce au o perceptie bolnava ??!!

 2. van.den.von said, on Mai 3, 2010 at 6:39 pm

  @ gil : asta e smecheria , blogul sau e o salata , eu i-am spus candva ca sa se hotarasca , ori ortodoxie , ori lupta anti sistem , ori stiri can can , trist e ca are niste spalati pe creier care comenteaza la kilogram fara sa gandeasca .

 3. gil said, on Mai 5, 2010 at 8:45 am

  in anul 1920 un preot dintr o comuna ii spune diaconului: „vezi ca se pregatesc ceva schimbari in legile bisericii,sa nu le primesti!! si daca eu o sa le primesc sa nu mai vi la biserica!!” si astfel cum stiti in 1924 s au schimbat multe legi bisericesti dar lumea nu a inteles decat de calendar!preotul bineinteles ca a acceptat schimbarile ,dar omul(diaconul-NU!) NU ! omul simplu a ascultat de preot si nu sa mai dus la biserica!!! atunci preotul sa dus la om acasa si la certat ca de ce nu vine la biserica!!omu ii raspunde:”nu miai zis tu ca daca se schimba ceva sa nu mai vin??” a trecut un timp si omului i sa nascut un baietel si pentru ca nu la dus la biserica sal boteze preotul a anuntat autoritatile:jandarmeria,politia..,primaria.. acum nu mai stiu cine ia botezat copilul ca stiu mai multe intamplari,dar oricum a facut drum lung cu carutza cu copilul mic ori in apropiere de granita cu rep moldova si de acolo a venit un preot .. imi amintesc doar ca a fost ingrozitoare calatoria cu carutza ca ii intrebau autoritatile de ce au si copilul ala mic cu ei,ca nu a fost o schimbare numai bisericeasca!! a fost cu un iz de autoritate,ceva brutal,un dictat,o bula,ceva obligatoriu,ceva sa educe oamenii spre frica,spre supunere..asa ca cei de pe nou de aia raman pe nou:ca au in suflet ceva tiranic!! ei zic ca nu!! dar cine se aseamana se aduna!! este o simpatie ! niciodata curva nu va zice ca e curva!

 4. gil said, on Mai 7, 2010 at 8:51 am

  ma uit la atitudinea romanilor:li se face orice rau si ei nu iau atitudine practica! doar vorbe,manele!! ei nemaifiind credinciosi au devenit lasi,fricosi,dar le e rusine sa se recunoasca asa si zic ca sint civilizati,crestini,oameni de dialog,non violenti..de la substante bagate in mancare si in apa si in aer si prin fortza autoritatilor,prin prostire..oamenii au devenit niste animale fricoase,niste pioni nenorociti

  • saccsiv said, on Mai 7, 2010 at 5:58 pm

   Omul e din pămînt făcut şi aşa se şi comportă, e normal să fie laşi şi păcătoşi, asta pt că trăim în lux, că avem ce mînca şi bea, avem siguranţa zilei de mîine şi credem că o să trăim vecinic pe pămînt. Nu există nici un opresor, ce jandarmii nu-s şi ei oameni ?
   Mult lăudaţii greci, care genetic nu au nici o legătură cu poporul din antichitate, ei ies în stradă ca să lupte pt lux, nu pentru principii. Mai sunt obligaţi să demonstreze că-s răi şi cu moartea-n gît, să nu intre lumea la bănuială, dar ei tot pentru a păcătui luptă.

   Omul e laş din pricina substanţelor din hrană, sau a confortului ?
   Oamenii se îmbolnăvesc din pricina la chemtreils, sau de la păcate au intrat dracii în ei ?

   • ariveronica said, on Mai 7, 2010 at 9:20 pm

    nu! de la pacate dracii erau deja in ei!:)) ca pacatele sunt draci si invers. in cele din urma vam mai spus -Dumnezeu e de vina!cu eva Lui! =))- ca ia dat glas sa vorbeasca…..

   • dAMIAN said, on Iulie 12, 2010 at 12:23 pm

    SACCSIV ia spune de ce nu ai curajul sa lasi ce postez pe blogul tau macar sa fie supus analizei , chestia cu sminteala e o gogrita de a ta iti este frica ca daram mitul creatiei? tie frica ca prin chestiunile pe care le arat si expun arat adevarat fata a religiilor cu scopul lor de a manipula? Iti este teama ca iti distrug ultima speranta ca exista acel Dumnezeu( un zeu obscur evident imaginar sau nu) la care tu si cei ca tine va inchinati ca niste dobitoace?
    STIU CA CITESTI ACEST BLOG SI NU PREA ITI PLACE CE GASESTI IN EL, DESI PROBABIL AICI SUNT MULTI CARE SUNT TO INCHINATORI LA ZEUL ALA AL EVREILOR SAU AL CUI O MAI FI.

    • ariveronica said, on Iulie 12, 2010 at 2:44 pm

     mai damiane noi astia de pi bloc mai mult sau mai putin ne inchinam lui Iisus Hriisos Dumnezeul Adevarat numa ca prosti ca noi au ramas foarte putini si majoritatea cum zici tu manipuleaza cu gogosile lor umplute cu nimic cum ca ar fi crestini,asta nu inseamna ca Dumnezeu nu exista a lasat fiecaruia libertate sa faca si sa creada ce vrea.daca insa ai de gind sa te iei de Dumnezeul nostru cel Adevarat fati blogul tau si zi ce vrei acolo aici nu pot sati public ca noi astia suntem si in Acesta credem.

    • ariveronica said, on Iulie 12, 2010 at 4:01 pm

     celelalte comentarii ti leam sters pentru urmatoarele motive:
     1)curve care folosesc mai multe nume ca saccsiv ,veniamin(a) ilie ,si altii nu pot sa comenteze pi bloc.
     fertudamian@yahoo.com
     85.121.53.167
     weaponss_2006@yahoo.com
     85.121.53.167
     2) tu nu stii nimic despre crestinism si te inteleg( :)) sint altii care se cred experti si de fapt nu stiu nimic ca biblia nu se intelege cum faceti voi adica in litera ci trebuie rugaciune da cui sa va rugati daca nu credeti nimic!? ) ca esti unul anti orice dumnezeu- deci evreismu nu are nimic in comun cu crestinismu sint doua religii diverse. daca chiar vrei sa stii adevarul ,evrei adevarati sint azi crestinii adevarati care au continuat sa caute pe Dumnezeul Adevarului al cunoaste pina in zilele noastre, iar cei ce se numesc pe ei evrei au deviat de la adevar citind ca tine si saccsiv in litera si intelegind ce le place si clasinduva in clanul hulitorilor de toate culorile. totusi saccsiv nu se inchina ca dobitoacele – ar fi mai bine , ci ca dracii; daca tot iti place sa citesti vezi cartea Sfintul Lazar de pe varsanufie.wordpress.com –asa ca mai documenteazate despre crestinism daca vrei sa comentezi aici…
     3) in general cu cei care deja au gasit ce e bine si ce e rau si sau oprit sal mai caute pe Dumnezeu nu purtam discutii deoarece sint fricosi si Dumnezeului nostru nui plac mai ales fricosii. („Daca ati avea dram de minte ati cerceta ce sta la baza religiilor si care este scopul lor dar va este teama de ce ati gasi acolo. Eu am gasit si sincer imi este teama.”- asta e textul tau, noi ne temem doar sa nu gresim la fata lui Dumnezeu indiferent ce zice lumea de noi. din comentariile tale rezulta ca esti un superficial prost documentat, straduiestete mai mult si fi mai atent daca vrei sati public. ati exprima parerea ca nu crezi in nici un dumnezeu e una ,iar al defaima pe Dumnezeul cel Adevarat e alta – aici pi bloc nu se poate..

    • saccsiv said, on Iulie 16, 2010 at 9:45 pm

     @ dAMIAN ai tupeu să stai lîngă Nati Meir şi lumea să zică care-i aryan şi care-i rasă inferioară ?

 5. gil said, on Mai 7, 2010 at 9:09 am

  vad ca nu e nimeni interesat dar eu tot incerc:este si un ierarh de pe vechi care a zis ca sant de neincredere canonizarile facute acum de rusi!! dar si canonizarea Sfantului IUSTIN POPOVICI de catre biserica SARBA!!! tocmai bisrica de care sfintul sa separat!!! ca find serghiani9sta si ecumenista!! pt cine nu intelege este ca si cum BOR canonizeaza un musulman!! dar mai este si canonizarea de catre bor a sfantului IOAN HOZEVITUL!! acest sfant a fugit din tara de bor ca era eretica si acum ea il cinsteste?? minunata iubirea asta de vrajeala,biserici maneliste!

 6. gil said, on Mai 7, 2010 at 9:12 am

  cand Sfantul Ioan Hozevitul a plecat din ROMANIA nu era biserica de stil vechi in tara,si a salvat sufletul,ia condamnat pe bor si in poezii si in atitudine:neslujind cu ei nici cand au venit trimisii patriarhiei romane la el..si acum cei de stil nou ii fac icoane,acatiste,il iubesc..mai mai ce e asta??

  • ariveronica said, on Mai 7, 2010 at 10:55 am

   precum evreii isi ucideau proorocii cu pietre si apoi le faceau morminte frumoase:))

 7. gil said, on Mai 8, 2010 at 8:08 am

  da le faceau morminte varuite dar si se dadeau urmasi ai credintei,curajului..sfintilor !!

 8. VALENTIN STAN said, on Iunie 26, 2010 at 1:30 pm

  ATENTIE,domnilor,ATENTIE!
  Domnilor,sunteti cu mine?

  Deci domnu’Saccsiv,am si eu pentru matale niste dezvaluiri despre neste treburi cum zice prietenul nostru Mirciulica Badea.Doar asa…de pamplezir…cum ar fi ca tu nu stii ca in scriptura scrie ca tu esti un mare profet?Cum sa nu…tu esti profetul mincinos.De asemenea,de ce te contrazici si minti cu nerusinare,smintind oamenii?De ce stergi comentariile ce nu-ti convin si apoi faci pe fecioara virgina ce nici usturoi n-a mancat,nici gura nu ii miroase?Desteptule,chiar tu te-ai autodenuntat cand ii acuzai pe altii ca te ataca,argumentand ca ei sunt platiti sa stea toata ziua pe internet…si ca tu ai experienta…mi se pare corect,te-ai dat singur in vileag!Tu vorbesti ca ceilalti au solutii lumesti,dar chiar tu le promovezi!Zici ca nu mai exista scapare din apocalipsa,si asa este,dar tu propovaduiesti asa-zise metode de scapare…Minti oamenii ca daca faci nu stiu ce chestii,esti anti-sistem,dar esti in sistem,dar totusi esti in regula.Esti un om infect…marele crestin al lu’peste prajit…ma apuca sila,sunt satul pana peste cap de crestini ca tine,nu mai poti sa te misti de atatia crestini , destepti si sfinti…Esti VARZA DE BRUXELLES.Lasati-l in pace pe omul asta nebun ca nu veti face decat sa-i dati apa la moara si sa-l victimizati,ca sa aiba motiv sa se creada martir acest pitifelnic.Saccsiv e un mincinos,un arogant,un spurcat,si un satanist.Lasati-l in pace cu turma lui de aplaudaci,e prea tarziu si nu mai pot fi salvati,ei cred in idolul lor,deci nu are nici un sens.Toti sunteti smecheri la vorbarie,vorbiti de mucenicie,credinta etc. dar in rest totul e o forma fara fond.El nu o sa inteleaga niciodata ca antihristul nu este in asa-zisul ateism sau satanism…ci in crestinism,la botul calului.Aici este lupta.
  Astia nu sunt crestini si nu urmeaza scriptura!In rest, ii multumim tovarasului Saccsiv ca isi sacrifica timpul sanatatea si chiar viata ar zice el ca sa ne lumineze pe noi,niste prosti care nu stiu sa cerceteze scripturile,dar stiu ca trebuie sa faca ascultare de guru suprem,acest fuhrer al Romaniei.Ce-ai facut cu turma Saccsiv?

  UN FLEAC.AM CEREMAT-O!


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: