Saccsiv's pe bloc

Serghianismul sexual (cazul Vârciu)

Posted in altele by saccsiv on Mai 7, 2010

…..

cazul varciu este acea minciuna poleita in bune intentii:adica el realizatorul de emisiuni tv vrea sa faca o familie cu cpii si cinste cu o prostituata experta!el nu zice ca vrea sex cu o experta si sa nu o plateasca cu cel putin 1000 de euro ora,zice ca o iubeste ,ea nu zice ca vrea sa fie cunoscuta lumii sa aiba publicitate gratis,zice ca si ea sa indragostit lulea si vor chiar o iubire dumnezeiasca unita de catre Dumnezeu…la fel este si in iubirea intre bor si statul antihristic:preotii ii pupu pe politicieni si ii invita la praznice ca sa inteleaga poporul ca Dumnezeu ii ocroteste prin acesti politicieni iar politicienii se dau cu treditiile sa aiba votanti,bor primind astfel bani cu care sa duca o existenta fara griji=serghianism oficial!! dar mai este si serghianismul mascat al celor de pe vechi -bosv-care pentru bani si situatie sociala au semnat un act de supunere fatza de bor,acte semnate de popor !! poporul stie ca a gresit dar zic:preotii vor da socoteala!(la fel zic si cei de pe nou cand sesizeaza ca au alte randuieli-neortodoxe),bor prin ajutorul dat bosv ului primeste de la cei de pe vechi:liniste-adica nu or sa mai apara nimeni de pe vechi sa critice ereziile celor de pe nou,nu or sa mai primeasca la ei pe cei de pe vechi care nu mai vor sa fie eretici.. asa au fost si:pilat,poporul evreu si conducatorii religiosi evrei cand l au ucis pe Hristos!!una ziceau si faceau si altceva era in mintea lor!! ba si mai dadeau vina unii pe altii:poporul:ca sinodul a hotarat! sinodul :ca poporul a ales!sinodul:ca pilat a hotarat! pilat:ca sinodul a hotarat!…

Anunțuri

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ariveronica said, on Mai 8, 2010 at 10:22 am

  mai gil scrie si tu mai pe inteles, nu zic de gramatica, da sint cuvinte care nu se inteleg si e greu de parcurs la citit, foloseste cuvinte mai simple sau da explicatii in paranteza ca nu toti inteleg.
  nai inteles ca sint doua tabere de timpiti?
  una zice ca asteapta razboiu ca uite acu vine….
  alta ca ha,ha!generatia viitoare….
  iar realitatea e ca razboiul a inceput deja .se imprastie anestezie la greu, si in final se vor deschide laboratoarele cele mai ascunse cu diversele jucarii…
  la stilisti pe vechi pe vechi e cel mai vinovat flavian. cind iam spus sa lase gradele si sa se invete sa strige la Dumnezeu fara dulcegarii, a zis ca trebuie sa faca ascultare si cu turma ce se va intimpla fara el-auzi tu-ca Dumnezeu sa aibe grije pentru rugaciunile lui nu mai exista. asa ca sa facut el dumnezeu si poarta de grije:))si mai si minte pe prosti ca sta de vorba cu El – tot ca ioanichie moroi cu cei 3 ierarhi(dracesti).
  cind iam zis sa vina sa faca la roma minastire nu ca nare buletin ca e dracesc, da ca sa mearga la filli in grecia nu mai era dracesc, sa rida de episcopul Puli (zona din italia) ca e mintuitor nu? stie si cind si cum sa rida ca sta de vorba cu dumnezeii lui care il invata la tot biniele. apoi se mira de ce nu mai poate scoate draci! pai de cine sa fuga dracii ? de o domnisoara care isi mingiie culionul (ca de nul avea isi invirtea paru pe deget)si barba la interviu pe you tub cu catolicu ala de la patriarhie cu barba smulsa unde el si cu vlasie au vorbit cite 5 minute fitescare si restul de o ora spinu care i sau decolorat hainele si comentatoru care se abtinea sa nu rida? si cind iese prostimea de la liturghie in extaz -ati vazut ce cuvintare? ce supersfintit avem? e.t.c….numa abureli. si au scos ca femeile trebuie sa taca , ca le e frica ca daca le vorbesc eu, se aliniaza toti dracii in front si nu misca nici unul si ei nu se mai pot antrena sa se faca mai rai si decit dracii ca atunci cind leo vorbi chiar vre un sfint din ceruri trimis, ei sal huiduie si dracii sa asiste la spectacol. daca no sasi arunce mitra din cap si sa voiasca sa se faca calugar Adevarat rominia va fi mincata de chineji ca de termite.indraznesc sa sustina ca au sinod?, pai sinodu sta de vorba cu oricine si cu un magar indracit, cu atit mai mult cu un calugar da le e frica asta e Adevarul sa nu cumva sa iasa dracu de la ei si sa ramina singurei pe pamint ca ceru e plin de draci si cauta pe care sa inghita, iar Dumnezeu are treaba, il are pe flavian in audienta si nu mai poate purta de grije.:))pai cuva ca alde veniamin(a) si nui adaog toate numele cu care alearga pe saituri cami trebuie 3 pagini si care sta si citeste in fiecare dimineata la mine pe blog ca sa se indraceasca mai tare(ca asa pateste cine nu are frica de Dumnezeu)si saccsiv&fratii indraciti intru cuvint si restul sint la grupa mica fata de astia care au cunoscut cit de putin puterea lui Dumnezeu si acum sau lepadat de ea, precum flavian.

 2. ariveronica said, on Mai 8, 2010 at 10:37 am

  ….a am uitat ca au si ei ceva in loc de sinod ca e la moda stilu retro – sinderiu – =))

 3. gil said, on Mai 8, 2010 at 4:02 pm

  Sfantul Averchie spune ca serghianismul este o boala a sufletului omenesc obtinuta prin caderea protoparintilor:Adam si Eva !! adormirea constiintei cand aceasta suna:esti pe drum gresit!! lipsa tariei de caracter!! cum am vrut sa discut si la subiectul:luca este sfant!? pentru ca daca punem minunile in fatza credintei adica sa zicem ca minunile sant mai mari decat credinta-cum o face saccsivul d p nou cu daniela!- putem sa zicem ca Sf IOAN BOTEZATORUL e cel mai mic dintre sfinti ca nu a facut minuni ca sfintii din inchisori ca daniela ca argatu..

 4. un cetatean revoltat said, on Mai 10, 2010 at 11:14 pm

  caini turbati , si curve sifilitice , va oftica faptul ca saccsiv are un grup unit si tare in credinta ? O sa ardeti in iad blestematilor , sper ca banii elitelor sa va faca o viata usoara pe lumea asta , caci in fata Domnului veti plati amarnic . Domnul vine , si vine si judecata . Opriti hula , si caiti va !

  • ariveronica said, on Mai 11, 2010 at 10:43 am

   ce e saccsiv ?ti sa intepat barca pneumatica?!!:=)) de trimiti asemenea comentarii tari in credinta voastra cea draceasca de judecatori? nu cunoastem programu de oftica ca nu ne e frica de cipuire cum va este voua . nu tine trebuie sa si demonstrati ca avem turbare si sifilis ca asa nu ne antrenam decit la o mica portie de ris, sau daca sinteti turbati cu sifilis trebuie sa fie toata lumea ca voi. grupare unita si programata de la centru ce sinteti =)) nadajduim sa se taie netu sa vedem unirea voastra , ca noi vedem oricum de sus de la cota 4000m si fara net,sic!

   • saccsiv said, on Mai 11, 2010 at 5:43 pm

    ai dreptate, să vină acum antihristu la ei şi să le zică 666 pe mînă şi cine refuză o să rămînă fără internet, acolo e punctul lor sensibil, ca şi majoritatea grijilor lor se învîrt în jurul computerului şi al televizorului.

  • saccsiv said, on Mai 11, 2010 at 5:07 pm

   :)))) comentariile astea sunt geniale, desigur că cetăţeanul revoltat este chiar saccsiv.

  • ariveronica said, on Mai 11, 2010 at 7:29 pm

   nam vazut mai nainte tot comentariu ca ma grabeam – mai evreizatule, saccsiv ,crezi ca nu te recunosc? nu vezi cit esti de prostavan? pai voi astia din legea veche astaptati sa vina domnul vostru . al nostru a venit deja , vine si acum si iarasi va sa vie, si invidia ta cea mare si a lui satana e ca cei ce pazesc legea lui Hriistos si a Sfintilor au putere sa judece pre pamint. te arde chestia asta nui asa? parese ca tiau implantat un cip pe cutiuta craniana ca nu vrei sa intelegi ca nu esti dumnezeu de nici o culoare tiam mai spus ca numai Dumnezeului Adevarat i se poate aduce hula de cait stim ca cipatii ca tine nu pot decit de finta abi astept sa se taie curentu sa vedem ce transmisie de date o sa mai primiti.la noi pe bloc tot personalu e de elita si binocluri de elita avem ca sa ne benoclam mai usor la lumea asta ca tine a carui speranta e numai la bani si ne serveste circul gratis asa ca nu avem nevoie de bani.multumiri pentru ocarile aduse neau facut o nespusa bucurie duhovniceasca!

 5. parsiv said, on Mai 11, 2010 at 7:12 pm

  De hula impotriva duhului sacciv, baietii nu va iarta!
  Caiti-va si urati elitele! Cine va spus voua ca dusmanul e inauntrul vostru?!
  Elitele umbla turbat si sta sa va inghita, chiar daca va plateste bine

  • ariveronica said, on Mai 11, 2010 at 7:37 pm

   tu dupa ce esti parsiv esti si prost ca noapte , nu se intelege nimic din ce ai scris si nu imi bag mintea la storcator pentru tine ca trebuie sa te dai jos din parul ala imaginar sa te speli pe fata si apoi sa scrii..

 6. gil said, on Mai 12, 2010 at 2:03 pm

  cetatene revoltat tu il cauti pe dracu la elite si de fapt dracu esti tu!!ca dracu e in tine !!fara dreapta credinta nimeni nu are Duhul Sfant deci nici tu,dar pe tine te intereseaza ceva impotriva caruia nu poti face nimic!!dar impotriva dracului ai putea face ceva dar nu vrei si te mai dai si revoltat! ia atitudine! ia altitudine! ia un sut in fund sa fi mai sus decat altii!

  • ariveronica said, on Mai 12, 2010 at 4:10 pm

   un sut in fund inseamna un pas inainte , da el nu poate sa ia, ca e neputincios, asa ca fai o supa:)) ca vad ca tare esti milostiv – stii pilda de la pateric…..!

 7. gil said, on Mai 14, 2010 at 8:40 pm

  noi zicem ca saccsiv ii prosteste,dar si lor le place sa fie prostiti! ca minte au,inteleg si ei ca sant in greseala!!dar le place ca sant multi!! multi! multimea le da siguranta! nu adevarul de credinta!

 8. marian bataiosul said, on Mai 15, 2010 at 12:36 pm

  Auziti aici , incetati cu batjorirea aceasta la adresa numelui meu , daca aveti ceva cu saccsiv , spuneti o lui , eu nu accept asa ceva . Va plac plangere la word pentru a va depista ip-ul . Nu accept ca numele meu si prestigiul meu de candidat la presedintie sa fie terfelit de catre satanisti , inca intr o tara crestina .

  • saccsiv said, on Mai 15, 2010 at 9:06 pm

   vezi că IP-ul meu e pe blocul lu satana de saccsiv şi pe blocu lu un cretin neortodox 2 , ăla de rîde de tine e fan a lu saccsiv

   nu cunosc ce-i aia ţara creştină, nu există aşa ceva, dar dacă mă ajuţi să obţin măcar un sfert de raion avtonom o să te las pe tine să fi preşedinte pe viaţă, hochmaister, împărat sau lord protector sau orice altceva ce ai vrea să fi.

   @ yoghinule 193.200.150.125 care te oftici tu acum, dacă te ducea capu foloseai alt sait afară de anonymouse.org

  • ariveronica said, on Mai 15, 2010 at 10:26 pm

   tara o fi fost crestina, dar cetatenii sint tigani ca tine si prosti care isi fac singuri publicitate de satanisti.cine zice ala este daca nu e in stare sa demonstreze contrariul.poti sa visezi mult si bine sa devii presedinte,ca nai inteles pina acu ca toti presedintii sint batjocoriiti.
   esti ridicol,citi ani ai?ia si fati catehismu daca crezi ca circuli intro tara crestina:teai batjocorit singur scriind aici.ha!ha!ha!

 9. gil said, on Octombrie 13, 2010 at 8:09 am

  cetatene revoltat mirosi tot a rahat !!


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: