Saccsiv's pe bloc

Avem un yoghin fost de vinzare la licitatie,actual discipol dea lui saccsiv

Posted in altele by ariveronica on Mai 12, 2010

aveti mai jos o autobiografie a exemplarului si o descriere a noastra mai amanuntita–ne cerem scuze ca unii din elita blocului nu sau putut abtine si lau scos din ghena promitem pe perioada licitatiei sa nu faca nimeni pipi pe el-de ris..

un fost yoghin
raul_oradea@yahoo.com
193.200.150.125

2010/05/12 at 7:32 am

Aceste comentarii nu puteau sa apara in rind cu celelalte deoarece nu primim yoghini declarati pe bloc. Nu exista un fost yoghin.cine a practicat yoga are doua solutii pe care di nefericirea voastra nu le puteti indeplini ca sinteti neputinciosi.

Noi am vrea ca toti sa se mintuie dar, ni se pare noua ca si Tatalui si Fiului si Duhului Sfint ca sodoma si gomora trebuiau si trebuie arse din bunatate bineinteles pe care voi nu o pricepeti ca sinteti analizatori.iata aici mai jos capodoperele de cacanarii din ghena –a le lui saccsiv&discipolii-

ati vrea voi ca numele saccsiv sa fie marca inregistrata in SUA , dar e doar in mintea voastra perversa . Curvelor , v am mirosit bine , santeti fie LBGT sub comanda directa a lui Soros/Satana , fie chiar lacheii ELITELOR , din analiza textelor voastre rezulta clar ca atacati stalpii ortodoxismului , si santeti pro ELITE , pro satan . Daca ati fi crestini , v ati opri caci fratele Saccsiv nu merita supararea ce i ati pricinuit o . Stiati ca avand tensiune arteriala 20 cu 14 , medicii i au recomandat odihna , dar el a preferat mucenicia , luptandu se enorm cu diavolii trimisi de ELITE .

ati vrea voi ca numele saccsiv sa fie marca inregistrata in SUA , dar e doar in mintea voastra perversa . Curvelor , v am mirosit bine , santeti fie LBGT sub comanda directa a lui Soros/Satana , fie chiar lacheii ELITELOR , din analiza textelor voastre rezulta clar ca atacati stalpii ortodoxismului , si santeti pro ELITE , pro satan . Daca ati fi crestini , v ati opri caci fratele Saccsiv nu merita supararea ce i ati pricinuit o . Stiati ca avand tensiune arteriala 20 cu 14 , medicii i au recomandat odihna , dar el a preferat mucenicia , luptandu se enorm cu diavolii trimisi de ELITE .

raul_oradea@yahoo.com

un fost yoghin

0

AprobăDezaprobă | Răspunde | Editare rapidă | Editare | Spam | Gunoi

Cum trebuie sa actioneze un crestin in timpul viitorului AL TREILEA RAZBOI MONDIAL? II varianta- ca prima cu doboritul migurilor cu lopata transpirati prea mult si o sa ne cereti sa aruncam cu bolovani de saruri minerale de pe bloc dupa voi si nu sintem milostivi
6 #

un fost yoghin
raul_oradea@yahoo.com
193.200.150.125

2010/05/12 at 7:20 am

Opriti hulirea acestui om formidabil , vanzatorilor , voi stiti cat sa nevoit fratele Saccsiv prin inchisori din cauza sistemului care ia inscenat fel de fel de lucruri ? Datorita lui si blogului sau , am redevenit ortodox , si am lasat lucratura satanei , yoga . Uitati va la complexitatea temelor discutate de el si discipolii sai , de la nimicnicia sistemului la apararea darza a ortodocsimului , la dezvaluiri de execeptie precum PREGATIREA DE GROPI COMUNE IN PLOIESTI PENTRU MORTII CE VOR FII IN BUCURESTI CAND SISTEMUL VA INCEPE SA NE CIPEZE . Cine va refuza va primi o doza de virus ucigas si va fi trecut pe lista celor cu gripa Ah1n1 . Sa ne rugam , nu sa hulim munca unui om adevarat . Oricum pe fratele Saccsiv , reactia smintitilor il intareste , el dorind a se retrage la munte , impreuna cu un grup de ortodocsi , de unde se vor ruga neincetat pentru ca Domnul sa ne fereasca de apocalipsa . si yoghinii din lumea intreaga tot pentru asta se roaga, si noi care ne gindeam ca pentru mintuirea proprie, pardon am uitat ca e deja mintuit.noua nu ne reuseste sa ne smintim da voi ati atins perfectiunea, trebuie sa recunoastem ca sinteti desavirsiti in arta smintelii, si naveti decit sa va suparati ca noi nu ne suparam ca mincati cacat ,ca asa va dati arama pe fata. Noi stim pe unul Dumnezeu Iisus Hriistos, voi doar tensiunea dumnezeului vostru:))

raul_oradea@yahoo.com

un fost yoghin

0

AprobăDezaprobă | Răspunde | Editare rapidă | Editare | Spam | Gunoi Serghianismul sexual (cazul Vârciu)

Cacanarilor nu le miroase decit mirosul propriu.stilpii ortodoxismului(ceo fi aia ?:))de cacat ca moroi cleopa, iustin si altii asemenea, nu sint si stilpii ortodoxiei , ba dimpotriva mari-inainte-mergatori ai lui antihrist, care nici pe departe nu se compara cu flavian care a avut darul sa scoata draci si la pierdut,dar care si el de la distanta merge pe urmele acestora.

Deci exista 2 cai sa te lasi de yoga, sa mergi in pustie de unul singur sa te bata draci sati sune ceasu,  pe merit, pentru pacatele tale sau sa te zidesti intro minastire in chilie de unde sa nu iesi niciodata si sa nu ai contact decit cu duhovnicul care se intelege ca trebuie sa fie purtator de Duh Sfint care mult se va lupta pina la moarte cu dracii pentru tine sa te scape.voua va intrat in cap ca la rai se ajunge hocus pocus! Ne!ne! nu tine! vati lasat de yoga si practicati autoinselarea, dupa care analizati si experimentati si pe altii.e bine ca mati corectat, adevarat este ca are discipoli si nu ucenici=))am mai tot cumparat cite un kil de mila pentru el da voi discipolii si pe ala il risipiti din calicenie.imaginatia voastra a atins paranoia- adica elitele stau pe tronul lui Dumnezeu sii comanda pe draci sal faca pe saccsiv mucenic:))care se lupta cu tensiunea arteriala-odihninduse la sfaturile duho-doctorilor care si ei se lupta sasi ridice aureola la un oarecare  nivel ca e la pamint.

Este extrem de formidabil ca francesco d’assisi sa chinuit mai mult ca el si totusi e la iad, va e frica de virusi:))pai gropile vi leati sapat singuri ca sinteti cacaciosi iar la padure ducetiva ca noi o sa ne rugam pentru voi sa se taie netu ca sa nu ne mai pierdem timpul de pomana cu deastia care nu au nici o intentie sa se smereasca, care nu stiu nimic despre rugaciune, ce sa mai vorbim ca neincetat se vaita ca au tensiune, ba ca se sinucid, ba ca se retrag sa se lupte dirz prin dezvaluiri de exceptie cu diavolii trimisi de elite iluzioninduse ca opresc sa inceapa apocalipsa care in realitate e pe sfirsite..e.t.c. Toti care vati benoclat in camera de la pc-ul de la politie ati si primit deja pecetea in inimile voastre si sinteti deja programati la clonare ca vati dat singuri detaliile, asa ca luativa ramas bun de la gropi ca le trebuie bucati de schimb,iar bucatile care nus bune tip inima lui saccsiv suferinda de tensiune le da sa le pape monstrii de prin laboratoare.

Rugativa inainte ca daca nu stiti cui va rugati ca nu aveti catehismu facut, lui satana va rugati cum se vede si din comentariile voastre lipsite de demonstratii prin care va faceti singuri autoportret.

in atentia oradenilor , dar si a celorlalti mici si prosti, ca de mergeti in padure la piknic, va puteti intilni cu raul bau-bau saccsiv&discipoli care se retrag sasi friga mici si sa se intareasca unii pe altii cu lozinca : fratilor noi astia care mincam dinastia mici ne facem mari mucenici! acestia ca saccsiv va maninca si cea mai mica speranta de mintuire a sufletului vostru.

Anunțuri
Tagged with:

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. baruch hashem said, on Mai 13, 2010 at 3:35 am

  M-am rugat ca saccsiv sa nu se mai lupte cu copii lui D-zeu , daca acestia fac parte din alte culte crestine, decat cea ortodoxa. Luptati cu elitele , cu satana in mod direct si cu cei ce ne fac rau la toti, dar nu cu cei rascumparati prin Sangele Mielului !

  • ariveronica said, on Mai 13, 2010 at 9:09 am

   pai tu iti dai seama cei ceri? sa se lupte cu el insusi , cu patimile din el :)) nu ai inteles ca e neputincios, de unde putere daca nu stie sa se roage, si cine sal invete? iustin pe care lau pregatit de imbalsamare? pai ala na scos niciodata draci ,deci nare nici macar o oarecare idee despre rugaciune ca flavian. nu te sustrage de la subiect:)) cit oferi pentru yoghin?

  • ariveronica said, on Mai 13, 2010 at 9:45 am

   noi nu ne luptam de fel da sinteti vizibili de la 12 km pentru oricine vrea sa fie adevarat crestin ca sinteti eretici pe noi ne destinde vinatoarea de lupi imbracati in piei de oaie care de exemplu in timp ce umbla cu tricouri cu: fac parte dintro biserica eretica de mamaliga simi sade bine…semneaza petitii anti-ecumenism:)) si te rog sa ma crezi ca nu oricine se poate lupta cu satana ca asta inseamna sa se duca in pustie de unu singur si nu cu bodiguarzii ca saccsiv. pai ce sa le faca dracii la astia? ca si ei sau stricat de ris si nu se decid..

 2. gil said, on Mai 13, 2010 at 6:47 pm

  biserica catolica a spus ca este o crima sa iei banii copiilor,mamelr si batranilor!! bor si bosv nu sufla o vorba sa nu le ia drepturile??


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: