Saccsiv's pe bloc

vesti

Posted in anunturi by saccsiv on Iulie 19, 2010

Fraţii noştrii în Hristos au propus o lege pt combaterea ereziei şi „ereticii moderni pot primi închisoare de la 4 la 6 ani, colonizare şi confiscarea averilor” şi a fost aprobată de Duma, urmează să intre în vigoare cît mai curînd posibil.

Deci stiliştilor vă faceţi bagajele vă luaţi calendarul, ereziile şi toţi securiştii de cleopa şi paisie şi plecaţi în pizda mamei voastre în italia la sectele şi la vaticanele voastre.

Micul vostru dumnezeu care se teme că se şterge blocuri de pe wordpress.com  vă duce pe toţi în iad iar în viaţa asta o să vă ducă la groaznice chinuri în Siberia, căci dînsu este antihristul.

Anunțuri

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. gil said, on Iulie 20, 2010 at 8:39 pm

  am citit la idiotu de iustin pirvul ca stilistii DIN ROMANIA doar sant eretici ca s au rupt de innoitori!! bai iustin handicapat si posedat:cand te rupi de biserica este schisma !! eretici santeti voi si o spuneti chiar voi!! voi ziceti ca ecumenismul este erezie si voi santeti ecumenisti !! dar dupa cum vorbiti aratati ca santeti indraciti si prosti gramada!!voi ziceti ca manastirea petru voda nu i impartaseste pe cei ce iau acte cu cip !! va referiti bineinteles la mirenii sarmani si prigoniti de toti ca doar nu vorbiti de ierarhii vostrii care au deja acte cu cip si pe care voi ii pomeniti ca niste stapani ai vostrii!! santeti niste jigodii ordinare!!adica pe mirenii saraci dupa ce ii chinuie guvernantii si vin la voi se aleg cu si mai mari chinuri:spirituale!!voi santetii mari luptatori impotriva saracilor si lingai ai bogatilor!!scarbosilor!!

  • ariveronica said, on Iulie 20, 2010 at 10:31 pm

   ce vrei sa ma rog sai creasca coarne ca lui cleopa ca sa nu mai citesti ?citi ani ai?nu tiam spus ceau zis parintii? decite ori tr sati repet? si nu e posedat e demonizat ca posedatii sint fara voia lor da el de buna voie sa dat in slujba dracilor. citeste si tu carti sfinte , ai citit pe Sfintul Mare Mucenic Lazar al sirbilor ? vezi la http://varsanufie.wordpress.com/ si nui mai plinge pe mireni ca e de datoria oricui sa cerceteze ce se scrie si spune si nu sa inghita hapuri daca corespunde cu sfinta traditie.

 2. gil said, on Iulie 29, 2010 at 11:13 am

  pentru Pr Gabriel : mai carnatz urat mirositor !!cum spui ca esti preot si esti asa de grosolan!! spui tu ca sa nu purtam de grija manastirilor(man Frasinei) ca are grija Sf CALINIC de ea !!?? tu asa crezi ca lucreaza DUMNEZEU?? ai carliontzi ca rabinii ?? nu ai auzit ca anul trecut au intrat 500 de femei la muntele Athos?? si pentru ca nu au patzit nimic tu tragi concluzia ca Maica Domnului nu mai are putere??? asa ca tine sant preotii de pe nou si poporul care zice :daca sfanta PARASCHEVA e in biserica de stil nou inseamna ca Dumnezeu iubeste stilul nou!!! mai baobabule tu sti ca SFANTA CRUCE a fost la musulmani??? adica DUMNEZEU ia iubit pe musulmani??? cum va uitati in oglinda sa vedeti fetzele voastre de nebuni??-vero sa sti ca pentru a le raspunde acestor mincinosi le citesc comenturile,sa stii ca si sfintii il intrebau pe DUMNEZEU ce lucreaza dracu ca sa stie cum sa se apere!! asa si noi un pic ne uitam la ce fac dracii astia ecumenisti,la ce tupeu au ajuns..

  • saccsiv said, on Iulie 29, 2010 at 1:38 pm

   @ gil: degeaba scri aici că nu citeşte nimeni, doar noi şi ţăranu ăla din Vaslui, sacsiv nu citeşte deloc din pricină că nu suportă să fie contrazis, el se mulţumeşte să scrie ce găseşte prin media de extremă dreapta „white-power” adică neo-nazişti. Şi pînă la urmă nu pentru liniştea sufletului a plecat sacsiv în amerika ci pentru alte chestii, care ies acum la iveală, acolo nu-l judecă nimeni şi e slobod.

   • ariveronica said, on August 5, 2010 at 12:31 am

    nu te scufunda la disperare ca citesc destui mai uitate la statistica oricum chiar si numai pentru unul si merita. saccsiv nu citeste numai daca deja lau clonat, ce liniste a sufletului cind deja se pune pecetea in aeroport fara ca sa te intrebe? oricum gil merge in directiea gresita daca crede ca se antreneaza citind dracii in loc sa se roage ,sa citeasca vieti de sfinti si scrierile lor si nu intelege ce sa petrecut la pogorirea Duhului Sfint.

  • ariveronica said, on August 1, 2010 at 10:31 pm

   chestia cu sfintii care il intrebau pe Dumnezeu despre lucrarea diavolului ai citito la saccsiv eu nu stiu sa existe asa ceva la Sfinti. se vede ca jegomanii de la slatioara nu tiau facut catehismu nu pot acum sati continui raspunsul acum oprestete ca nu e crestineste ce faci.
   ocupate sa capeti pe Duhul Sfint daca vrei sa dai ecumenistilor cu firma in cap. si dracii sint draci iar ecumenistii mai rai si decit dracii.in ritmul asta devii discipol dea lui saccsiv, ca si el tot la fel face ca tine…

 3. Adrian said, on August 4, 2010 at 10:25 pm

  Ce se intampla cu limbajul vostru? Gil, ariveronica astia sunteti voi in realitate? Asa va vorbiti si asa va comportati?
  Fara sa vreau a fi rautacios, cred ca aveti nevoie de ceva timp in liniste, departe de net si oameni pentru a va reculege.

  • ariveronica said, on August 4, 2010 at 11:34 pm

   tu trasnesti a prieten dea lui slatioara de la 1000 de km,stii asa ne place noua sa ne deghizam pe net sic! pe net se scrie nu se vorbeste si mai ales nu se comporta :)) rautacios nici nu poti sa fii ca suferi de tembelism cronic diplomat, oricum poti sa te faci discipolul lui saccsiv si sati construiesti o capana de conserve unde poti sa te retragi tu si cu pc ul tau in fundul curtii sau al balconului,sa nu uiti de dopurile de scafandru sa ti le bagi in urechi pentru liniste, un lighean cu apa sa nu adormi,un ceas cu sirena sa vina ceva cumva careva sa te culeaga sau reculeaga daca nu ai fost cules bine sa nu cumva sa prinzi radacini si sa incepi sa urli pe net si sa ai comportamente ciudate :)) ca nu gasesti raiul ala al diplomatilor care fac pe sfintii =)) nu e ca esti sora cu veniamin(a)?

 4. Adrian V. said, on August 5, 2010 at 8:46 am

  Citind cele ale tale nu pot decat sa ma minunez. Supozitii, jigniri si injurii + un amestec de „slatioara”, „saccsiv” si „veniamin(a)” – nu are sens sa incerc sa inteleg care ar putea fi legatura da,r in fine, probabil tu stii mai bine. Orice cuvant in plus este de prisos. Numai bine.

  • ariveronica said, on August 5, 2010 at 4:11 pm

   asta e un bloc de crestini (crestini= printre altele si unii care nu pot fi jicniti) rezulta ca tu nu ai ce sa cauti aici ca nu esti crestin incearca macar sa te scuipi in oglinda sa vezi de suferi ocara ca cu jicnirile ai dat o in bara.cu amestecu e simplu – din orice fel de amestec rezulta un ecumenist, adica un antihrist. noi stam numai rau deocamdata si multumim lui Dumnezeu, iar de va veni binele vom zice vai noua ca in curind vine raul ca numai asta meritam…iti uram si tie asemenea.
   este o pilda in pateric cu unii calugari incepatori care sau dus in pustie la un mare ava si zic lui – spunene cuvint de mintuire:pai , zice batrinul nati citit scripturile?de primiti o palma intoarce si obrazu celalalt. pai parinte asta nu putem face. atunci macar pe cea care ati primito mergind multumiti pentru ea.nicidecum nu putem. atunci macar nu intoarceti palma inapoi celui care va dato. nici asta nu putem. aia nu asta nu, atunci de rugaciune este trebuinta si striga la ucenic,ma ia si fale o supa ca sint neputinciosi. asa si noi ce sati zicem dute si iati o prajiturica diplomat si un cico ca cocacola face rau sati treaca de jicniri :)) nadajduim sa te strici la stomac de la ea ca poate te linistesti si numai visezi numai bine -la crestinii adevarati nu exista vorba asta. ca i bine sau rau tot bine e. bine ai zis ca stiu mai bine ca de fiecare data intreb pe Hriistos chiar daca stiu, ca sa stiu si mai bine. mai grozav va fi cind o sa stiu mai rau ca atunci internet nu va mai fi si vor auzi ce zic doar cei ce sau invatat sa se roage neincetat. sic!

 5. saccsiv said, on August 6, 2010 at 9:18 pm

  Adriane nu pricep indignarea ta, nu-s supoziţii, toate sunt adevăruri. Dacă vrei explicaţii la articolul acesta află că este serioasă treaba şi Parlamentul Federaţiei Ruse chiar a dat o asemenea lege.
  Acum despre Saccsiv, el chiar este în america şi de acolo îi învaţă pe fraieri cum să eschiveze sistemul, el vă mai învaţă ceva, şi tot felu de lucruri de care nu sunteţi conştienţi. O să începeţi să prăznuiţi ziua americaneţilor, iar atît de proşti sunteţi că nu puteţi să vedeţi ce face saccsiv.
  Adrian, te rog eu să analizezi cam la ce perioadă apare ceva scris pe blocul ăsta sau pe al Iuditei, şi apoi să compari cu ce apare pe al lui saccsiv plus comentariile, plus canalu de yutub plus celălalt bloc şi pe toate forumurile şi blocurile pseudo creştine, şi să zici pe bune cine are nevoie de o pauză de internet.
  Nici nu şti cît am stat să mă gîndesc la ce a scris el odată „FEMEIE MATURA” ori a măturat ori era ca un fel de mătură, şi am mai întrebat lumea şi nimeni nu ştia să explice, noroc că mai există cunoscători de limbi străine şi am înţelesc că „femeia matura” se traduce ca un fel de „haită bătrînă” sau „curvă bătrînă” sau chiar „babă proastă”, asta arată foarte mult unul din motivele pt care saccsiv a plecat în america, şi aici găsea aşa ceva dar începea lumea să vorbească, şi măcar acolo el e slobod să facă ce vrea.

  @ weaponSS_2006, Mircia sau Fertu sau cum te-o chema, în fine domnule neo-nazist din Galaţi.
  Citatele ălea sunt extrase dintr-o carte scrisă de jidovi ce a circulat intens prin Uniunea Sovietică şi tradusă în limba romînă în zeci de milioane de exemplare, dacă erai şmecher băgai nişte citate mai faine, dar se pare că nu ai materiale şi te-ai mulţumit cu ce ai găsit pe internet, foarte multe dintre ele sunt greşite, dovadă în plus că ăla care le-a tradus din străineză nu a citit niciodată Biblia, şi prin urmare nici tu.

  Încă ceva ce ar trebui să şti din moment ce se pare că nu cunoşti lumea în care trăieşti, în sistemul juritic romînesc nu este Sfînta Scriptură în nici o sală de judecată, iar la noi nu se jură şi nici nu-s chemaţi martori să depună mărturire la judecător, asta se face la secţia de miliţie de care aparţine fiecare. Foartea frumos te-au învăţat la televizor sau idolii tăi hitlerişti.

  Şi dacă tot te intrigă ce scrie în Vechiul Testament, află că fiecare cuvînt este adevărat şi Legea Dumnezeiască este valabilă şi în zilele noastre, uite doar ce s-a întîmplat în Serbia din pricina cîtorva păcătoşi, Dumnezeu le-a dat voie la animale să le bombardeze şi să le fure ţara, asta că Poporul lui Hristos este foarte iubit, şi sîrbii s-au curăţat prin acel război, dar tu eşti lăsat să faci toate prostiile şi cu tine mulţii alţii, pînă o să se umple cupa mîniei lui Dumnezeu şi atunci o să murim toţi şi pămîntul ăsta o să fie al locuitorilor de drept ukrainieni.

  • ariveronica said, on August 7, 2010 at 6:28 am

   care e faza cu locuitorii de drept ukraineni? ca numi rezulta.

  • ariveronica said, on August 7, 2010 at 6:35 am

   asta @ weaponSS_2006, Mircia sau Fertu de unde lai scos ca nu se intelege sau strigi si tu ca gil de pe bloc la trecatorii de pe alte saituri? :))

 6. saccsiv said, on August 7, 2010 at 8:17 am

  pe weaponss 2006 l-am scos de la comentarii-gunoaie, că a scris aici nişte prostii şi părea disperat că de ce în Biblie este aşa ceva.
  Dumnezeu distruge popoare şi face altele din oasele popoarelor moarte, iar noi din prima clipă am fost făcuţi de Dumnezeu popor de împăraţi (vezi Iancu de Hunedoara şi fiul său Matei Corvin) dar asta a durat foarte puţin că după ce Vlad Ţepeş şi pe urmă Ştefan cel Mare au trecut la Domnul, oamenii s-au depărtat de Dumnezeu, şi de atunci suntem în robie, fie sub turco-greci fie sub nemţi sau ruşi sau mai nou acum americani. Chiar nu ştiu de ce ne mai lasă Dumnezeu pe lumea asta. Nu cred că există pe aici un popor mai hulitor şi mai păcătos decît suntem noi, poate doar ungurii. Acum în Kiev este Patriarhie Ortodoxă ce nu este în comuniune cu Patriarhiile Ecumenice. Şi dacă sunt zvonuri că Patriarhia de Kiev practică ecumenismul, acele znonuri vin doar de la Kiril al Moscovei, prietenul şi amantul lui Daniel de Bucureşti, care amîndoi sunt în Conciliul Mondial al Bisericilor şi se roagă împreună cu Papa.
  De aici vine ideea că ukrainienii merită pămînturile ţărilor păcătoase.

  • ariveronica said, on August 7, 2010 at 8:45 am

   :)) capacu de la ghena nu lam ridicat. da tu chiar crezi ca nus ecumenisti asa zbat si slatioreni & filli crucile pe piept ca nus ecumenisti doar franc masoni.:)) oricum poti sa verifici e simplu :daca stii vreo familie credincioasa practicanta care au pe cineva indracit mergeti in pelerinaj la minastirile lor si cereti sa va faca preotii rugaciune sa iasa dracii.daca ies rezulta ca au Duhul Sfint (atentie ca mai pot sa iasa si cu inselatorie si pe drum sau cind vati intors acasa sa intre la loc si va vor zice voua aceia ca pentru necredinta voastra vati indracit iarasi – ceea ce nu este cu putinta odata ce au iesit, afara numai in cazul cind nu sinteti botezati.(caci lipsa pecetilor-ferestrelor si usii ce le capeti la botez face ca dracii sa intre in casa inimi nestingheriti)

 7. gil said, on August 15, 2010 at 7:32 am

  adriane limbajul nostru este in functie de cel cu care vorbim!!!daca e prost vorbim si noi nebunii sa mai ne relaxam!! daca sant inselatori vorbim cum putem si noi !! tu vrei sa dam diamante porcilor?? incercam sa avem discernamant!! daca tu esti cu drepturile omului,cu educatia bunelor maniere..nu ti mai pierde vremea cu noi,du te la mamica ta:saccsivu

 8. pr vasile said, on Octombrie 5, 2010 at 12:18 pm

  cei de pe nou care incalca toate legile lui Dumnezeu sant de fapt binecredinciosi,pentru ca ei cred ca sa fim toti gramada e cel mai bine ,ca cine nu e cu cei de pe nou inseamna ca nu ie buni,noi cei de pe dealu mitropoliei spunem cine e si cine nu e binecrdincios !! noi comunistii bisericii avem friele in mana si conducem cum vrem noi si cine ie impotriva noastra ie rai ! „el”,”pr vasile”..sant de fapt tot io: SACCSIV dumnezeul comunistilor care sterg orice comentariu care nu aplauda ce spun io,mai scriu cateva comentarii cu diferite nume ca sa zic ca am multi cititori apreciatori ai stirilor culese de mine,io SACCSIV va chem la dialog dar nu va las sa vorbiti nimic !!!!


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: