Saccsiv's pe bloc

despre Telegonire şi Plecatu la ţară

Posted in Răspuns la cititori, stilişti faimoşi by saccsiv on Iulie 22, 2010

TELEGONIE

Hoţul crede că toată lumea fură, iar curvarul vede numai curve, aşa şi saccsiv crede că acea femeie este o curvă din pricină că Dumnezeu a rînduit să nască o fetiţă blondă, a cărei test genetic a confiemat că tatăl este chiar soţul acelei femei.  Desfrînat mai eşti de cugeţi numai la asemeanea mizerii. CINE SE ASEAMĂNĂ SE ADUNĂ.

Or să înceapă cînii să grăiească şi să zică DOBITOCULE, TU EŞTI MAI ANIMAL CA MINE. Şi asta o să fie peste puţină vremie că doar la tine  în zona de vieţuire  oamenii se ling cu javrele pe bot şi îi pupă sub coadă şi doarm cu ei în pat, iar în fiecare casă este un cîine că el e dumnezeu vostru, şi cu dînsu faceţi nunţi şi vă împreunaţi. Şi peste tot pute a căcat de cîine.

PLECAREA LA ŢARĂ

Păi de ce nu plecaţi ? mîncaţi rahat cu plecatu şi că vă strîngeţi atîtea persoane să lucraţi atîta pămînt, darasta este singura voastră scăpare, nu cugetaţi şi la Dumnezeu, ci doar la cipuri, ca carnete de sănătate sau permise de conducere.

Antihristu este printre noi că doar aşa a zis Cleopa, iar Paisie a zis că dacă turcii fac irigaţii o să vină apocalipsa, şi tot aşa zeci de scorneli de la fanaticii care sute de ani ne-au supt sîngele şi vlaga şi viaţa din noi, fanatici care nu au nimic în comun cu Aleksandru Makedon, Konstantin cel Mare şi Leonidas.  Animale naziste venite din italia care ne mănîncă poporul ca gîndacii de colorado cu o istorie furată şi grai furat. Jidovi fascişti care din ura pt jidovii turci (ciufuţi) au avut visuri apatice şi bolnave cu apocalipsa cu cipuri şi cu irigaţii turceşti.

CE AŢI FĂCUT PÎNĂ ACUMA ?

Adevărul este o logică de gîndire dreaptă, cinstită, pozitivă, care corespunde realităţii, care dovedeşte realitatea evenimentelor negative săvîrşite de la Zidirea Lumii şi pînă în prezent, care ne arată cum să dovedim dreptatea.   În matematică FAPTA plus REZULTATU este ADEVĂRUL ABSOLUT, dar saccsiv dovedeşte că nu a rezolvat nimic, anti sistem dar stă ascuns şi moare de frică, şi doar împoaie minciuni la oameni cu spermă în loc de creier, şi toate prostiile de la poponarii şi zoofilii şi dezaxaţii de amerikaneţi, şi că saccsiv pupă în cur pe amerikani şi apără deschis BISERICA BAPTISTĂ şi o separă de sectile fasciste care protestează pe stradă. Deci unde sunt rezultatele lui dacă cunoaştem faptele? rezultatele sunt puşcăria, spitalu de nebuni, fuga din ţară, şi frica teribilă şi bolnavă, frică de oameni şi de societatea omeniască care îl face să stea ascuns chiar şi pe internet. Cerşeşte bani pe internet pt cărţi despre sodomie în puşcărie şi despre preacurvie cu ţigănci. Adevărul lu saccsiv este MINCIUNA.

Anunțuri

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ariveronica said, on Iulie 24, 2010 at 5:00 pm

  o clarificare as avea ca sint unii care se prefac ca nu pricep. ANTIHRIST=oricine nu merge pe calea mintuirii ca cu stiinta sau fara slujeste diavolului deci impotrivitor lui Hriistos este. scris e ca ori pe unul il vei iubi si pe altul il vei uri ori invers alta soloutie nui. asta nu inseamna ca nar fi si altfel de antihrist … deci cind stii ce trebuie sa faci si nu faci ar trebui sa te simti antihrist daca bineinteles ai un pic de trezvie si nu tia murit constiinta definitiv si ai angajat vre un drac pe postu de constiinta ca sa poti dormi noaptea macar citeva ore.
  despre cartile alea sint cu folos ca cine nu a facut pacatul practic are extraordinara posibilitate sal faca citind si poftind din carti, iar de urmareste indicatiile din ele are mari sanse sa fie primit discipol fara insa sasi cunoasca maestrul sarmalut si cersetor deoarece se antreneaza la dea fata-ascunselea. :))

 2. ariveronica said, on Iulie 24, 2010 at 5:05 pm

  :)) :)) :)) se ascunde dupa care iese si se cauta singur si plinge pe net ca nu se mai gaseste.

 3. ariveronica said, on Septembrie 2, 2010 at 3:36 pm

  pai acum a clarificat de ce nu pleaca la tara -nu are bani deajuns sasi faca buncar ca italienii bogati :)) si chiar de ar avea nu mai poate reiese din alt articol AUDIO: Exceptionala predica a parintelui MIHAIL STANCIU … de pe vremea cand era aidoma „bloggerilor isterici anti-sistem”unde de fapt se intreaba singur ce sa intimplat cu el dupa ce a fost ca celalat imbroboditor in amerika….

 4. pr vasile said, on Octombrie 6, 2010 at 10:01 am

  „razboinicii eretici” suna rau mai bine razboinicii cuvantului(mincinos),de ce „slugile lui antihrist” ? suna rau,mai bine „antisistem”,caci niste javre,niste lingai ai puterii sant toti ateii astia ce posteaza pe blogurile „ortodoxe ” vestitorii,saccsiv,razboi i c..numai curve


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: