Saccsiv's pe bloc

întrebare pentru „gil”

Posted in altele by saccsiv on Septembrie 5, 2010

Te întreb că ştiu că urmăreşti mai mereu ce scrie malahistu ăla din spitalu de nebuni, marele curajos saccsiv care se ascunde sub masca anonimatului, foarte frumos dă învăţătură creştină.

Dar nu asta contează, mă interesează să ştiu cînd saccsiv a scris ceva rău despre musulmani, asta dacă ar fi scris vreodată.

Ultima dată cînd am citit acolo, ataca un ofiţer israelian care-şi făcea datoria către patria sa.  Deci e musai să aflu părerea lui, şi apoi să ne întoarcem la cărţile de istorie şi să aflăm cu s-a convertit Bosnia la islamism şi care sunt asemănările bogomilismului cu neo-calendarismul extremist de azi şi metodele subtile de islamizare.

Anunțuri

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. gil said, on Septembrie 16, 2010 at 11:41 am

  ma uimeste lumea asta cu legalizarea tuturor religiillor !!!cum sa legalizezi religia islamica ce spune ca a ucide un nemusulman mai ales un crestin este o fapta minunata? care spune(scriu cei ce au citit coranul si l au analizat si care pentru ca au facut public ce scrie acolo au fugit din tarile lor arabe) ca a fi poponaut e mare fapta si care te duce in rai,cum sa legalizezi religia evreilor care spune ca numai ei au suflet si a batjocori alte neamu si a le ucide e tinta lor,cum sa legalizezi martorii lui iehova care spune ca ceilalti oameni in afara de ei trebuie ucisi in chinuri????(am avut si eu o colectie de reviste ale lor in care spuneau pe fata ce vrea religia lor !!!),acum ca sa revin la intrebarea din articol: raspunsul este credinta lor este stramba ! si asa gandesc toate cele intalnesc !! ei vad in buletinele cu semnul lui antihrist dar in comuniunea cu ereticii spun ca nu e nimic ce sa i poata atinge !! asa au raspuns ei acum vreo 3 zile !!! acum ca saccsiv si cei asemenea lui gresesc e una iar daca sant niste securisti care asa au ordin sa faca este altceva! ei si razboiul sant 2 bloguri care il sustin pe patriarhu bor( at),asa fac si partidele:se cearta dar cu toate sustin acest sistem satanist si spun ca lupta !! asa si cele 2 bloguri se cearta intre ei si de fapt ii tin in ograda bor pe toti neatentii care cred ca viata e asa trilulilu crocodilu !! aveai mereu dreptate cand spuneai ca aciti mereu saccsiv ajungi la un moment dat sa gandesti asa ca ei :fanatic si gresit ! ca asa sant ei:cu ochii la adevar dar marturisesc ca minciuna e mai buna !! si cum nu este crestineste sa citesti ce spun cei de alta credinta am simtit o pe pielea mea : m a durut capul enorm si inca ma mai doare dupa raspunsul lor :ca raman in comuniune cu patriarhul eretic caci inca nu a ajuns la maximum si ca doar cand bor pe care o socotesc eretica nu va zice :noi bor santem eretici !! doar atunci nu o sa mai aiba comuniune cu ei !!! ingrozitor !!! mai imi spunea un popa nebun ca numai daca te lepezi de Hristos doar atunci faci pacat in rest poti sa faci ce vrei !!! uita te ca astia se socotesc duhovnici !!!

 2. rica said, on Septembrie 19, 2010 at 10:28 am

  este un comentator la saccsiv care semneza „vasile” si caruia saccsiv ii permite orice injuratura orice vocabular de bordel numai ca i injura pe cei de pe vechi ! sa suga pixelul albastru acest vasile dati i toti pixul sa vi l suga ! si pune ti calul sa io traga lu ma sa !!! vorbesc asa ca asa vorbeste si el cu cei ce nu gandesc ca el!! daca as sti adresa lui i as sparge fatza si ciung de as fi !

  • saccsiv said, on Septembrie 19, 2010 at 4:30 pm

   „vasile”, „Pr Vasile” şi „floarea” sunt alte denumiri pe care le-a luat saccsiv, de unde reiese că are personalitate multiplă.
   Este uşor de observat comportamentul misogin dus la extrem, defapt misogin e un cuvînt prea uşor ţinînd cont de cît poate saccsiv să urască femeile, şi pe lîngă comentariile lui anti-femei, mai a luat şi alte denumiri „Pr Vasile” (visează la autoritate) şi atacă orice femeie care îndrăzneşte să scrie pe blog, iar ca să nu pară prea mult se foloseşte de numele „floarea” se dă femeie şi o atacă pe o oarecere „ingrid” dar şi pe celelalte femei. Comportament tipic de musulman are acest saccsiv, deci ori are grave probleme psihicie ori este un musulman infiltrat. Şi cum zice melodia: „Drumurile noastre toate, se vor întîlni vrodată….”

 3. gil said, on Septembrie 30, 2010 at 7:03 pm

  cred ca si „el” este de fapt acel el:saccsiv si el uraste cel mai mult pe cei de stilul vechi !! inseamna ca ii urste si pe rusi si pe sirbi si pe cei de la athos si pe multi din sua si multe alte tari !! dar asa e ura iti ia mintile !! este ca un iepure speriat:tipa si el la cei mai mici care nu se cearta,el arata ca nu este crestin prin faptul ca taie comentariile care ii arata ca este parsiv: adica cum e el antiecumenist si se mira de ce prostii fac cei din bor dar tot intreaba ce solutii ar fi si cand cineva ii spune ca singura solutie e fuga de cel ce a gresit ii taie comentul,deci ii place doar sa aiba articole si fraieri care sa i le citeasca, nu il intereseaza salvarea oamenilor sau a sufletelor! blogul lui e ca otv ul,ca ziaru clik,cartea recordurilor..pe el nu l intereseaza nimic logic ci numai nr de cititori !! p bune !!dar a si recunoscut ca are doar incepatori,adica gulii pe cere le da cu parfum de prostit


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: