Saccsiv's pe bloc

Nu ştie să citească

Posted in altele, Răspuns la cititori, stilişti faimoşi by saccsiv on Noiembrie 1, 2010

…. defapt ştie, dar se citeşte doar pe sine, probabil că-şi  miroase în admiraţie băşinile.  A băgat un mesaj pe blocul de vrăjit proşti, cu o apariţie a unei reviste, stilistul fanatic nu face reclamă dar aici e un caz special că tocmai el a fost publicat aşa cum se vede în imaginea de mai jos.

Straniu este acum că primele trei articole ale gazetei ortodoxe sunt despre Sfîntul Ioan Maksimovici, oare ştie saccsiv ce a zis Sfîntul despre secta BOR ?  oare a citit măcar vreodată ceva despre Sfînt ?  oare cum a explicat autorul (art.rev.) istoria ROCOR  fără să folosească cuvintele SERGHIANISM şi EREZIE NEO-CALENDARISTĂ.

acum imaginea

Draga mea Veniamina, nu-ţi mai public mizeriile, aşa cum eşti, aşa ai fost,  şi aşa ie la Brăila, că aşa se grăieşte la voi. O să vină şi vremea cînd o plăteşti pt nemerniciile tale, „Din Hotin şi pîn la mare; Vin muscalii de-a călare.” şi au venit muscalii de v-au umplut minţile cu iluzia unui rahat sovietic care tu-l vezi biserică, şi pentru asta îţi ridici fusta de popă şi te crăcănezi în poziţie de capră ca să veseleşti pe Prea Fericitul KGB-ist . Şi o să cazi în aceaşi oală cu ei, iar ei or să o primească bine de tot.

Anunțuri

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. gil said, on Noiembrie 10, 2010 at 11:43 am

  ortodocsii de astazi sant jurnalisti simpli,adica ei decat publica tot ce citesc fara discernamant,ei nu pot sa gaseasca solutii,nu au nevoie de solutii,nu vor sa se salveze,nu pot sa iasa din turma cea mare a babilonului! ! ei vad ca seful lor greseste dar ei ca il urmeaza nu se vad vinovati!! ce fel de biserica luptatoare sant daca nici un popa nu da anatemei aceste guverne sataniste care au legalizat toate draciile?? cum pot ei sa fie stapini cand intind mina dupa salariu la satanisti?? ei vad ca s a legalizat vrajitoria-pacat condamanat de legile bisericesti cu : MOARTEA !!- si vad ca nici un popa nu ii blesteama !! ei acum de ce nu se ntreaba ei de ce popa nu protesteaza?? lasa ca le spun eu: pentru ca il iubesc toti popii pe satana,la fel ca si cei ce casca gura la popa prostu!!! le aduc aminte ce scrie in profetiile pentru vremurile de ACUM : adevarata biserica nu poate fi OFICIALA !!!! caci biserica lui Hristos nu poate sa slujeasca lu mamona adica la statul asta antihristic !! ei publica canoane in care se arata ca daca esti impreuna cu cel ce greseste esti si tu vinovat de acelasi pacat cu cel cu care esti in comuniune..ca daca preoteasa curveste preotul isi pierde harul…dar ei numai vad dar de priceput nu poate sa priceapa

  • ariveronica said, on Noiembrie 11, 2010 at 10:45 pm

   nici un popa nu poate sa blesteme numai cine tine legea cea adevarata. totusi pot si ei ceva :sa faca parada modei…

 2. gil said, on Noiembrie 21, 2010 at 10:39 am

  le am scris la cei ce vor sa canonizeze pe puscariasi ca stiu pe cineva care a fost condamnat la moarte chiar si sa l canonizeze: Glicherie,si au inebunit ! nu numa ca mi au sters comenturile,degeaba le am aratat ca biserica din care faceau parte a incalcat toata legea Dumnezeiasca

 3. danion vasile said, on Noiembrie 28, 2010 at 11:17 am

  io danion vasile sant tot una cu saccsiv jandarm ateu sluga la orice guvern dar ma dau si io antisistem ca sa se uite fraierii la ce zic io,sant cam prost dar sant incapatanat si am multe subiecte legate de sex pentru ca mi se mai spune nea „G” adica sant priceput in toate si cand am luat cuvantul la o conferintza am zis : „nu stiu ce sa spun ca mi am uitat hartia pe care scrisesem discursul,acasa..” sant foarte destept in toate ,toate fetele sa vina la mine !!- ca le sporovaduiesc pi scena dupa conferinta!

 4. gil said, on Decembrie 4, 2010 at 11:45 am

  pentru ca nu mi se permite sa scriu pe alte bloguri incerc aici o problema de credinta pe care se face ca o analizeaza si saccsiv cel inoitor:supunerea fata de stapinire !! pai ce diferenta este la bor cand pe vremea lu nea nicu il pomeneau la liturghie si acum cand sant pomeniti actualii conducatori ? e cineva care vrea credinta si nu vede cui se supune bor ?ce dreapta credinta sa aiba bor cand se supune lu antihrist ! si Hristos spune:multi imi zic mie Doamne Doamne ..

 5. sinodu said, on Decembrie 11, 2010 at 9:47 pm

  sinodu vrea sa io dea la guritza lu unu valica care mananca ca nu se cade sa ne rupem de cei pacatosi adica el neputind face diferenta intre pacatele trupesti si cele d credinta! adica acest drac zice ca au gresit sfintii cand au rupt comuniunea cu cei raucredinciosi!! dar cine este acest valica cacalica prostacila? este unu ras tuns si barbierit un drac care se da mare anticip,cum le zice el de rau la cipe ca ie rele ele si buletinele si cardurile si ecumenismu e rele,adica e antisistem !!! cum au pus stapinire acesti magari pe internet!!toate blogurile si situri si tot ce vrei ie ocupate de mancatorii astia da cacatezel de balena si de elefant si de urs si de girafa (ca pica de sus si face pleosc!!)

  • saccsiv said, on Decembrie 21, 2010 at 6:19 pm

   Haoleu, macarena,cu deastia te mintui tu? laso lac,ca nici nu se intelege ce scrii.tu esti mai rau decit ei ca in loc sa te rogi,lipesti adezive deastia de comentarii cu parfum de oftica.

  • saccsiv said, on Decembrie 21, 2010 at 6:24 pm

   …..si vezi ca devii la fel ca ei omu cu diverse fete (de cur)

 6. antiecumenistu said, on Decembrie 24, 2010 at 8:21 am

  p acilea pe blocuri se scrie impotriva iposturii !impostorii sant niste fiinte nu prea dotate cu creier dar care in loc sa se vada cum sant si sa se roage sa inteleaga si ei lumea..ei se cred destepti cand de fapt vad totul invers decat este !! vazui unii care erau canonarhii ortodoxiei si zicea ei ca cel care sa aruncat de la balcon ie un sinucigas si incalca legea si canoanele…e trist cand vezi tembei:ba tembelilor ala nu a vrut sa se sinucida!! ca nu sa aruncat in cap,nu a inghitit o grenada,nu sia dat foc,nu sia taiat vinele..doar sa ranit foarte bine gandit ca sa arate romanilor ceva demnitate ! ca romanu este cel mai calcat in picioare si el sta acasa si „se roaga”,dar nu lui Dumnezeu ci lu boc,astia canonarhii lu saccsivul invatator a toate cele ce este il critica pe acest erou care a aratat ca nu e demn sa ne lasam calcati in picioare si lasii astia ne zice ca iei e crestini care se roaga foarte mult,amu crestinii astia din hirtie igienica merg la o biserica unde sant criticati tiranii astia care ne sug si sangele? bineinteles ca nu,ca iei e deasupra celor materiale ,iei e cu rugaciunea inimii cu chestii superioare..iauzi tu :sinucigasu!! sare omu d la etaju 1 si ie sinucigash!! bai fratilor astia e beti din nastere!

 7. antiecumenistu said, on Decembrie 27, 2010 at 10:18 am

  diavolii de danion si valica il critica pe parintele care a trecut pe vechi ,ce facuse o frumoasa marturisire de credinta aratindu i lu danion si altor invatatori ai vremurilor noastre ca:GRESESC! ca incalca legile bisericii,ca au devenit eretici !! asta ia scos din minti si au inceput sa muste ca niste ciini turbati,sa l critice pe parintele ca a gresit ca nu mai are comuniune cu clerul eretic!!!danioane,valica si toti dracii vostrii o sa va muscati candva si intre voi ca asa patesc cei ce asculta de dracu!

 8. antiecumenistu said, on Decembrie 27, 2010 at 10:20 am

  nu veau ca sa aiba dracii ultimul cuvant,mi e greu sa vad ca nimeni nu le da nebunilor peste nasul lor imputit de besinile ereticilor

 9. antiecumenistu said, on Decembrie 28, 2010 at 8:31 am

  aurora,un comentator intreaba de ce aghiazma facuta de preotul ei de pe nou s a imputit! oare sa fie ca cei de pe nou au cazut sub anatemele sfintilor/ adica oare ca sant serghianisti veritabili?sau ca sant prin ecumenism sub toate anatemele date pe pamant? oare de ce oare? chiar aurora nu vede ce vede toata lumea?vrea ca Dumnezeu sa i considere pe eretici ca binecinstitori? sau aurora bate saua ca sa priceapa iapa?

 10. antiecumenistu said, on Decembrie 28, 2010 at 8:45 am

  „antiecumenistii,anti nwo,anti cipistii” dar de fapt..inoitorii si serghianistii si ecumenistii de pe nou se sparg in al promova pe mitropolitu de piure care zice ca evreii face toate relele,dar cozile de topor din grecia sant virgini? oare acest mitropolit este jurnalist? ca asa ne spune cum sta treaba :ca un jurnalist! daca stia ca e mitropolit zicea si el: anatema celor care s au supus ordinelor straine de tara …dar la astia de pe nou daca cineva zice ceva si face si el la fel ei zice ca ie erou!!el nu trebuia sa vorbeasca la tv,trebuia in biserica sa le dea anatema la toti cei rai! mai bine lasa hainele alea negre ca s prea grele pt el si trece la pantaloni scuti si se duce la tv! pai tv e biserica lui? oare el trebuie sa vada lucrurile politic sau crestinesc? uf ca are dreptate ariveronica ca mi pierd timpul sa vorbesc despre niste ametiti fara discernamant,insa io vorbesc pentru altii care poate sa inteleaga ce spun si nu ma astept ca astia care se sparg ca s preoti dar habar n au ce e cu ei in viata lor!

 11. antiecumenistu said, on Decembrie 28, 2010 at 9:11 am

  are si io o intrebare pt mitr serafim de pire:daca ie masonii aia care face toate relele atunci de ce el se supune ordinelor masonului meletie fostu patriarh de trista amintire,adica daca ie antiecumenist de ce are o relula catolica in loc de una ortodoxa(cel putin la calendar)? si o alta intrebare pt mit ieremia :de ce daca ati fact galagie si ati zis ca iesiti din sala cu tot alaiu de aplaudaci,apoi v ati razgandit si ati ramas cu toate ca ala care va facut de cacat nu si a cerut scuze? asa fratilor ie astia de pe nou:cu doua capete,2 fetze, ca 2 fese, se bate cu pumnii in piept cu:tara cu dreptatea cu ortodoxia cu adevaru ,dar de facut fac toate relele! ei si cei ce i se supun seamana cu obama care pt ca a zis cuvantu „pace” a primit premiu nobel pt pace desi tine pe tot globu armata si omoara toata planeta! bravos cameleonus antihristus !!

 12. antiecumenistu said, on Decembrie 28, 2010 at 9:13 am

  scuze ca n am verificat literele,trebuia :regula catolica

 13. stilu said, on Decembrie 29, 2010 at 9:48 am

  e clar ca acest bloc a fost creat ca modalitate de raspuns iubitorului de catolici gregorieni,imi place cum se mira acest stil nou ca noi aici radem de el! si el pe blogu lui rade de cine vrea! sa nu avem voie sa radem si noi de el? ba o sa o facem si o sa sarim si calul ca sa se bucure si el,sa vada ca intr o oglinda ce face si el! dar asta e dragutz ca el isi inchipui ca numa el are voie sa faca rasete,spamuri..va place cum ii interogheaza pe comentatori:de mine ai spus? controleaza te ca iti dau spam…

 14. gil said, on Ianuarie 13, 2011 at 9:17 am

  daca saccsivu bor ist nu se leaga de musulmani poate are bucurii din alea ca ale lu daniel ,pe la spate pe la spate cum vrea fetile toate..saccsive cred ca gresim nu?

  • ariveronica said, on Ianuarie 24, 2011 at 12:41 am

   ba gresesti ca tocmai deaia nu se leaga , sa nul faca posta..


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: