Saccsiv's pe bloc

ANUNT

Posted in anunturi, stilişti faimoşi, vînd suflete by ariveronica on Ianuarie 16, 2011

Lui Gil

…….pai limbajul asta nu foloseseste nimanui, daca vrei ma retrag si faci tu pe administratorul, la unul ca acesta( ROrtodox) trebuie sai raspunzi asa : bine zici ca nu trebuie sa judecam, dar pe unii ca tine iau judecat deja sfintii si deci nu trebuie sa facem ascultare nici de episcopii tai si nici de tine ca sunteti antihristi si lupi care va dati ca ati fi ortodoxi dar de fapt pregatiti scaunul antihristului ca toti cei cu bloguri perverse ca si ei (veniamin(a)ilie, saccsiv, mucenic(a)ul,hristofor, e.t.c.)  care se dau sfinti ortodoxi dind tot felul de retete si violind mintile altora cu gomoria si sodomia lor spirituala cum de exemplu -antihrist o sa fie asa sau invers , dar ei nu dau nici o dovada ca sunt ortodoxi si nici macar nu scot . ce sa mai vorbim ca de multe alte daruri trebuie sa fie inzestrati de Dumnezeu ca sa poata teologisi.

deci ori iti dai o restructurata ori iti dau locul, si corecteazati comentariile asa fel incit sa se inteleaga ce scrii. nu zice nimeni ca trebuie gramatica ,aici pot scrie toti analfabetii, dar trebuie sa te faci explicit – adica sa inteleaga orice prost cit de cit ce ai vrut sa scrii.

Anunțuri

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. miha said, on Ianuarie 17, 2011 at 1:51 am

  am o dilema; unde scrie la paterice si ce sfinti au spus sa nu ne rugam pt eretici si hulitori pt indreptarea lor ca io am citit la canoane ca nu tre sa fim in partasie cu astia adica rugaciunea in comun sa fie anatema! separat putem?
  deci care Sfinti Parinti au spus cai interzis orice fel de rugaciune pentru kakodoxi.
  cu link

  • ariveronica said, on Ianuarie 24, 2011 at 12:38 am

   tineti dilema in buzunar si nu arunca cu ea la noi pe bloc ca sa te dai mare aruncator cu patrafir in git . teai rugat pe viata si pe moarte si tia ramas sa te rogi pentru astia ? uite ce e, nu teau invatat la scoala ca daca te rogi pentru unul oricine ar fi se enerveaza dracii aceluia si vin siti cer socoteala? esti pregatit? eu zik ca esti kakodox si nu stii sa te rogi nici pentru tine insuti nici cu link nici fara. ia si te linkuieste tu citind toate patericele ca peste tot scrie dar mai ales la vietile sfintilor (sper ca nu esti inchinator doar la paterik?!!!)

  • ariveronica said, on Ianuarie 24, 2011 at 12:47 am

   vezi ca urmatoarele comentarii merg direct in ghena ca nu numai ca apari cu nume multe dar si iduri clonate…

 2. gil said, on Februarie 11, 2011 at 5:16 pm

  miha e frumos sa vii sa te dai tu iubitor de eretici,numa ca este ceva dragutz :nu vrei sa te rogi tu pentru tine sa ai dreapta credinta? de unde sti tu ca esti ortodox? ca sa fi ortodox trebuie sa sti ce inseamna ortodox,spune aici pe blogul asta cine este episcopul tau si ai sa vezi ca kakadox esti si tu desi mandria ta iti spune ca ai dreapta credinta!! toata lumea crede ca dreapta credinta este ceva usor si o are deja asa ca se roaga numai pentru servici,sanatate..tu sti ca si Adam cazand toate cele de sub stapanirea lui a cazut !! asa si episcopul tau fiind eretic si tu esti eretic desi tu iti imaginezi ca esti drept :hai spune si mai vorbim


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: