Saccsiv's pe bloc

doresc să public o carte cu conţinutul acestui bloc

Vă rog trimiteţi bani pe adresa penitenciarului ca să pot continua cursurile de tantra yoga.

…………………….

Reclame

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. cacatvasile said, on aprilie 12, 2010 at 7:18 pm

  Va doresc tot binele din lume si va urez subces cu acest site foarte interesant. In sfarsit un loc unde poti sa spui la toata lumea cine este saccsiv si ce face. Tineti-o tot asa. tot satul Magurele si intreg ilfovul este cu voi.:):(

 2. ariveronica said, on aprilie 13, 2010 at 8:54 pm

  1-2-3 proba de microflon,sa vedem cine e pe bloc!?=)) ? sa faci la munte ?!castel ca fat frumos din lacrimi multe dupa ce sia plins pacatele printre sateliti cind zbura cu calul,=)) nu am timp acum sa scriu continuarea data viitoare cind ma urc pe bloc!=))

 3. titi.prosop. said, on aprilie 13, 2010 at 9:33 pm

  Cacat Vasile e genial . Si mie imi pute rau acest saccsiv .

 4. ariveronica said, on aprilie 20, 2010 at 4:03 pm

  risu de pe lume nu e aici pe bloc ci la saccsiv pe blog am primit de curind un comentariu de pe blogul lui si mau rugat sal comentez al unuia vasile care maninca cacat cu polonicu la astia saccsiv nu le zice nik deci e deacord cu ei miau zis ca au ris cu lacrimi vil pun aici si voua da va rog sa nu plingeti pe bloc circu si la oferit singur iar aici pe bloc ne urcam sa vedem si noi mai bine ca poate ne vin lacrimi de atita ris si ne pocaim.
  Vasile said, on aprilie 12, 2010 at 9:23 pm
  Saccsiv, sper sa ma ierti ca m’am “amuzat” inainte de celalalt blog!
  E intr-adevar trist ce se intampla! Dupa cum bine ai zis si tu, ei atata stiu sa faca; sa’ti tranteasca anatheme si pidalionul in cap, uitand insa, ca nici ei n’au respectat Sfintele Canoane, incalcandu-le pentru a’si putea crea “bisericuta” lor!
  Au renegat o Biserica intreaga pentru ce? Pentru calendar! Biserica a decis una, ei fac alta! De ce? Pentru calendar! Totul se rezuma la calendar!
  In loc sa lupte in BOR cu smerenie si dragoste impotriva ecumenismului, pleaca “crezand” ca au ajuns in “Adevarata Biserica” si incep cu hula: n’aveti Har, sunteti sub anatheme, Sfintii vostri defapt nu sunt sfinti si alte blasfemii!
  Daca vizionezi site-ul lor, mitropoliaslatioara.ro, zici ca totul e perfect! Cand insa, scormoni in istoria lor, gasesti si la ei mizerie, multa mizerie!
  Toti stilistii lupta pentru Adevar! Pentru calendar, pentru Predanie, impotriva ereziilor! Dar Adevarul e Unu! Atunci ar trebui sa fie si ei UNA! Ce vedem insa? Grupuri si grupulete! Se caterisesc, se dau anathemei, se condamna unu’ pe altu’! Fac exact ca protestantii… aia cu Biblia’n mana, acestia cu Pidalionu si anathemele!
  Zic ca nu’si doresc comuniune cu “schismaticii” din BOR! Cu cine sunt in comuniune? Cu un sinodul chiprianit, nascut nu dintr-o schisma CI DIN DOUA SCHISME! Ce zic Sfintele Canoane de rugacinea, si mai rau, comuniunea cu schismaticii? La noi se aplica, la ei nu…
  Mai zic ei ca au primit antimise si marele mir de la Patriarhia Ierusalimului! Ori asta e o mare minciuna! In primul rand Patriarhia Ierusalimului n’avea voie sa se bage in teritoriul canonic BOR! Si daca ar fi asa cum zic ei, de ce n’au avut si nu au comuniune cu Patriarhia Ierusalimului, vazand ca au primit “antimise si marele mir”?
  Pentru a’si mentine propria “bisericuta” cate Sfinte Canoane au incalcat stilistii, aplicand iconomia? Sau aici nu se pune… ei au voie cu iconomie, noi nu!
  Si daca cauti in istoria lor, vei vedea ca nu sunt asa de “curati”! Ne acuza pe noi de colaborare cu statul comunist, dar chiar ei, au cautat recunoastere de la acelasi stat, anti-hristic si ateu! Ei au voie, noi nu!
  Ganditi-va inainte de a pleca intr-una din aceste “bisericuti” care par “El Dorado”!

  dupa ce va potoliti de ris am sa vil comentez,ca acum numi reuseste=))

 5. ariveronica said, on aprilie 20, 2010 at 7:11 pm

  aveti aici prima parte a comentariului:
  “amuzat”=ce ?intradevar mi sa intimplat sa ma intristez,cind am vazut ciupercaria de cucuie a lui saccsiv de la pedalion.cine a indraznit ,ia sa marturisiti aici pe bloc ca nu stiti ce se face cu pedalionu.
  Pardon Sfintu Gligherie se afla sub pogoramint el a fost ultimul patriarh al rominilor la fata lui Dumnezeu –cine are intelepciune sa inteleaga-si bisericoaie siau inventat stilistii pe nou,dupa care sau luat si cei pe vechi si ne rezulta azi stilisti de doua feluri ca dupa revolutie sa trait bine si nu prea sa abtinut nimeni sa bage la burdihan…auziti si voi asta nu e intreg la minte,el nare Dumnezeu are ceva care se cheama biserica care decide,asa ca la el totu se rezuma la nenea biserica care decide singur.lasa cal pirasc eu la sedinta cu parintii, din sfintu calendar.aici e tare de tot –auziti cica ecumenistii pot sa lupte cu smerenie=))si dragoste=))impotriva ecumenistilor=))mie numi rezulta.si mai zice si ca adevaru e blsfemie.cine ia sps lui ca saitul slatioarei e al celor ce tin pe vechi?si va rog sami traduceti ca nu prea le am cu lm romina ce e aia scormoneste in istorie si cu ce fel de unelte se poate scormoni in istorie?
  (va urma)

 6. ariveronica said, on aprilie 21, 2010 at 9:25 am

  …mai departe ramasesem la” Toti stilistii lupta pentru Adevar!” –minciuna ca toti se lupta impotriva adevarului cum face el aici impotriva calendarului si a predaniei cautind sa se unifice intro una-bisericoaue adica sa faca un mare cocteil de unde sa traga toti cu paiu intro sedinta superdraceasca la care au facut mai inainte publicitate crestina.mai departe vrea sa demonstreze ca e student la teologie=))ca nu stie atita lucru ca protestantii nu au bibile,ci o carte pocita ca din topor asemanatoare bibliei, iar culmea catehismului pe care nul are =))e ca nu stie ca anatemele fac parte din pedalion.nu se stie cu ce umbla el in mina ?! da presupunem cu nimic si nui vine sa creada ca Dumnezeu a facut cerurile si pamintul dintrun lucru de nimic.
  Crestinilor adevarati nu le trebuie comuniune cu nici un fel de schismatici,nici pe nou nici pe vechi.apropo:umblind eu prin padure mam intilnit cu una batrina despuiata care cara un rucsac in spate si ma pufnit risu si am zis: iata una mai nebuna ca mine!si sa oprit in fata mea si mia zis: sint Maria egipteanca! Si pe mine iar ma pufnit risu si iam zis: dute de la mine satano!si mam intors si am plecat, si ea mergea dupe mine si zicea rugaciuni pe care dracii nu le pot zice, si am stat si mia parut rau ca am ris;si ea mia suris si intinzindumi rucsacul- ia astea pentru cei din lume-asazisii crestini ca de Dumnezeu nu mai au nevoie.si eu :da ce este in el? si lam desfacut sa ma uit in el, ca asa sint eu tupeista.am scor o sticluta si pe eticheta din fata scria- marele mir iar pe spate scria- by chanel, si iar ma pufnit risu,si uitinduma si ea ridea dar nu asa ca noi si da dus…
  Oricum daca vin in rominia sami pregatiti calu si armura ca sa ma lupt pentru teritoriu=))…nau voie nici stilisti nici ecumenisti la iconomie ca ea e de la Dumnezeu si nu poate fi vazuta de orbii care nu pazesc legea ca sa o inteleaga cum si cind e ingaduita.se vede treaba ca sufera de invidie cronica ca tot repeta “ei au voie si noi nu”-astia ca dealde vasile, sau invatat ca mister bin(in camera de hotel cind ii taie capu la urs cu sertaru dupa ce la culcat in sertar cu multa grija) sa se joace cu lumina, ei asa cred ca cu Sfintu Duh ne jucam cum vrem aprindem becu stingem becu…gata cu “El Dorado” asta de vasile si cu “bisericuti” lui.
  Daca sinteti cuminti si promiteti ca nu plingeti de ris va comentez faza cu prostii de chineji din filmu -the water care au facut experimentu cu orezu si apoi au tras concluzii, oricum au mai multe sanse sa ajunga la adevar ca au mai multa credinta decit rominii.traiasca tiganii=))ca au multi copii poate so face vreunu crestin sa spele rusinea rominilor de pe urma.
  p.s.am uitat sal felicit pe saccsiv pentru comentariile de pe blogu lui care se vad sclipitoare de aici de pe bloc=))…..

 7. ariveronica said, on aprilie 21, 2010 at 9:35 am

  intrebare: unde sit conferintele lui bulion vasile ca sal fac varza calita ca am auzit ca vrea sa se arunce pe vechi,da se teme ca toti sint mazochisti si no sai puna apa in piscina…?

 8. FSB-GRU said, on aprilie 22, 2010 at 5:42 pm

  Da,sunt total de acord,nu acest blog e cel amuzant,ci cel original.Deci asa ceva…Saccsiv,eu zic sa-ti dai demisia si sa pleci in desert,sa faci matanii si sa te pocaiesti cu adevarat nu sa smintesti oamenii slabi cu nebunii.Pentru ca vei da raspuns la Judecata.Ei,acolo chiar va fi o problema.

 9. ariveronica said, on aprilie 25, 2010 at 5:43 am

  LUI ADIN
  uite ca si aici a scris zeitatea asta!parese ca el o sa aibe mai multe probleme la judecata.
  sfaturi poate sa dea cineva care e calugar adevarat (care face 300 de metanii pe ora)iar el nici nu stie nici ces alea si cum se fac,si nu stie ca nimeni nu sminteste decit cei ce se imbraca in haine preotesti si arhieresti si sunt mai rai si decit dracii,la apocalips scrie clar -cei smintiti sa se sminteasca inca,si apostolu zice clar:cine ne va clinti pre noi de la credinta in Hriistos,nici om ,noci drac, nici inger….tot ce scriu eu chiar daca in ris are mai multe intelesuri pentru cine vrea sa inteleaga mai ales ca eu nu iau partea lui X sau Y ci a Adevarului care este Dumnezeu,si oricine abureste cu minciuni ca un caldicel ma face sa vars.il sfatuiesc sasi ia alifie si sasi dea pe creier ca sa ma inteleaga ca eu ortodoxie voiesc si nu fac glume de doru fustelor lungi,cum le zburda la unii imaginatia de invidie….


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: