Saccsiv's pe bloc

Dialoguri cu jidovii

Nu ştiu de ce, dar trebuie să dialogăm şi cu ei ca să nu zică lumea că-s antisemit.

Apropo, MUIE HITLET, deci acum dacă l-am înjurat pe Hitler sigur nu-s antisemit, şi putem să discutăm despre orice dar mai ales despre cum să-i exterminăm.

Reclame

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. gil said, on aprilie 22, 2010 at 9:22 am

  se vede ca jidovii nu prea ie vorbateti

 2. FSB-GRU said, on aprilie 22, 2010 at 4:47 pm

  Asta e o alta mare prostie,ca evreii ar fi satana pe pamant si ca antihristul va fi evreu.Saccsiv,scuza-ma putin,dar adu-mi o dovada biblica care sa sustina aceasta teorie.In Biblie nu scrie asa ceva.Evreii sunt si ei un bun tap ispasitor,de aceea au si fost asociati cu liderii masoneriei si sistemului financiar-bancar.Cum poti sa spui ca tu crezi in Biblie,dar tu o contesti?

  Dovada,dovada,unde e dovada?Altfel nu avem despre ce vorbi.

 3. gil said, on aprilie 23, 2010 at 8:02 am

  scuze FSB,scuze!dar scrie clar ca antihrist va fi evreu,din neamul lui Dan! nu te enerva dar aici asa e scris si spun toti sfintii,scuze!

 4. FSB-GRU said, on aprilie 23, 2010 at 11:36 am

  In apocalipsa lui Ioan nu scrie asa ceva…poti sa-mi dai citatul?

 5. FSB-GRU said, on aprilie 23, 2010 at 11:45 am

  Ma refer la Biblia din 1688…

  • sacsiv said, on mai 3, 2010 at 8:52 pm

   Biblia aia de la 1688 care ai luat-o de pe net defapt e o traducere comunistă. Dacă o citeşti cu atenţie o să vezi clar un dialect contemporan.
   Vezi că pînă în 1848 am folosit doar alfabetu kirilik, iar latinizarea a început atunci cînd turcii au adus pe îndrăciţii de fanarioţi aici. Deci la 1688 populaţia moldavo-dunăreană nu vorbea limbă latină.
   A fost o manevră politică aşa cum turcii au otrăvit Bosnia cu religia lor, aşa şi occidentalii au otrăvit Albania şi Principatele Romîneşti cu limba lor ca să facă vărsare de sînge între fraţi.

  • parsiv said, on mai 3, 2010 at 9:23 pm

   schimonosirea lb.a inceput oleaca mai nainte cu draconu Coresi, care sa apucat sa tipareasca catehisme luterane, saltiri si bibilii in slova noua. a mai salvat Mihai Viteazu ca a intarit mitropolia Ardealului, care a tiparit in litera si duhul sf.Kiril si ia unit pe frati intru treimea tarilor române

   • ariveronica said, on mai 4, 2010 at 12:38 pm

    Sfintul Mare Mucenic Mihai Vitazu vrei sa spui! Ca la Turza a stiut ca aveau sal trimita la cele vesnice si sa dus de buna voie fiind todeauna gata pentru aceasta, nu ca unii care asteapta sal vada pe antihrist ca sa spuna si ei o mica rugaciune.unde lau inpuns cu sulita in coasta ca pe Mintuitorul caci se temeau grozav de el supranumindul nemuritorul si si vazind ca tot nu moare, lau legat de 4 cai si lau facut bucati ca sa se insemneze taina; ca toti mucenicii ajung la rugaciunea a 4 a care se mai cheama si nebunia pentru Hriistos de unde se face primul pas inauntrul desavirsirii la cei ce ramin in continuare in trup dupa socoteala lui Dumnezeu, de unde rezulta ca toti nebunii pentru Hriistos sint pururea mucenici si invers.

 6. gil said, on mai 2, 2010 at 5:12 pm

  fsb gru:in biblie spune:dan va fi sarpe….in talcuirea sfintilor se explica faptul ca se trage din dan,iar acesta semintie nu este pomenita(singura) intre semintiile ce au mintuire!! mai omule dar tu nu ai suflet? caci nu se poate sa cunosti foarte multe in timp scurt!! ai nevoie si de incredere !! nu o incredere tampa ci o imcredere corecta!! daia se si numeste credinta!! ca nu e mai mult pe pipaite!! deci mai zi si tu:”Doamne daca ce spune gil(de exemplu) nu e adevarat sa nu primeasca sufletul meu,adica sa nu primesc decat adevarul..!!” cam asa ceva ! daca tu crezi ca mie imi arde de minciuni nu ma mai crezi!! altfel nu ai timp nici in miliarde de vieti sa intelegi ceva!! nu stiu dac mam facut inteles!! cand tu imi spui ca tu ai vazut ceva la tine in localitate io te cred )in general) asa ca mai pune si tu ceva credinta si cu ajutorul rugaciunii o sa crezi sau nu!pai asa pe dovezi o sai pui la prietena ta o camera d filmare in rochie ca sa ai dovezi ca da sau nu.. nu asa frate..

 7. gil said, on mai 2, 2010 at 5:14 pm

  tot pt fsb gru:biblia fara talmacirea sfintilor nu poate fi inteleasa,caci asa e scrisa: in pilde ..cu profetii..cu intelepciunea lui Dumnezeu!! nu e un ziar sa l priceapa tot tantalaul!! ci numai cei inteleptiti d Dumnezeu!! ca daca ar puteao pricepe omu prost,fara Dumnezeu atunci la ce folosw mai avem d EL??


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: